17 Jun, Monday
0° C
TOP

Electric Castle Festival

De când s-a mutat Peninsula de la Mureş toate chestiile faine nu se mai întâmplă la Mureş.

Anul acesta în perioada 21-23 iunie la Castelul Banffy de lângă cluj va avea loc cel mai Tare festival de muzică electronică din România : Eletric Castle Festival.  De ce spun că e cel mai Tare? păi în primul rând durează 3 zile şi 3 nopţi, în al doilea rând are un line-up cum nu cred că s-a mai văzut pe la noi şi în al treilea rând pentru că e făcut de băieţii de la Booha care nu se joacă cu chestii mărunte.

Până acum au fost confirmaţi Pendulum, James Zabiela, Télépopmusik Live, A.Skillz vs. Krafty Kuts, Dub Pistols Live, Wankelmut şi  Suie Paparude ,  dar în total vor fi peste 40 de artişti.

Dacă vreţi să participaţi biletele early bird s-au pus în vânzare la 100 RON pe tot festivalul  şi se pot cumpăra de pe site-ul eventim , direct de pe mobil, sunt aplicaţii făcute pentru Android şi iOS, sau de la locaţiile Booha , Booha Bar şi Boiler Club din Cluj. Toate informaţiile astea le găsiţi şi pe site.

La muzică electronică sigur vă pricepeţi mai bine decât mine dar dacă ăsta nu e un line-up beton pentru un festival românesc nu ştiu care e. Dacă mai punem la socoteală că urmează să facem nişte concursuri şi treburi ca să avem şi noi companie cu cine ne distra la festival parcă premsimt că OIM va fi site-ul vostru prefereat de acum încolo.

So , cu cine ne vedem la Electric Castle Festival?

Comments (3)

 • Buna!

  Bilete pentru Electric Castle Festival se pot cumpara de la Zanza Cafe, Cafe Tutun si Old City Pub.
  Un bilet costa 100 de RON .

  Cu stima, Jonas@booha

  reply
 • Acum 🙂

  Scuze, tocmai dupa ce am postat mi-a trecut prin minte sa scriu mail 🙂

  reply

Post a Comment