Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
14° C
TOP
electric castle

Electric Castle is back!

Electric Castle revine cu majoritatea line-upului promis acum 2 ani și cu alte nume noi! În 13-17 iulie, hai înapoi pe câmpia din jurul castelului Bonțida pentru o experiență de neuitat!

Organizatorii Electric Castle au anunțat aproape 300 de artiști din 24 de țări, 10 scene și 100 de ore de muzică live.

Anul acesta prețul abonamentelor diferă și în funcție de vârstă, acesta fiind mai mic dacă ai sub 21 de ani. Biletele de o zi și abonamentele se pot lua de aici (reducere până în 19 mai).

Multe plusuri la multe capitole, iar pentru asta am crescut din nou suprafața festivalului care, anul acesta, va depăși 400.000 de metri pătrați. Avem în total 10 scene, dintre care 3 scene noi, fiecare cu un concept muzical inedit. De asemenea, avem un camping „upgraded”, cu o structură complexă, care include, pe lângă zonele de cazare, și supermarket, o scenă dedicată, zone de activități, zone de grill etc., de care se vor bucura peste 15.000 de oameni cazați. Programul activităților de zi a fost făcut astfel încât cele 5 zile petrecute în festival să fie trăite la intensitate maximă de către cei peste 250.000 de participanți pe care preconizăm că-i vom avea alături de noi.

Mihai Păun, director festival

Mai jos puteți vedea lista întreagă de artiști, iar aici programul pe zile.

Post a Comment