Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
14° C
TOP
maris fest

Maris Fest revine într-o nouă locație!

Dacă e ceva ce mi-a lipsit în pandemie, e să stau chill pe malul Mureșului cu berea-n mână în timp ce se aud formații mișto pe scena Maris Fest. Anul acesta festivalul, care are loc în perioada 19-21 august, aduce 3 schimbări majore.🍻

În primul rând, Maris Fest se mută pe Transilvania Motor Ring în Cerghid, însă pare a fi o schimbare interesantă: cine mai poate spune că a mers la festival pe un racing circuit? 😁 Transportul va fi asigurat în mod GRATUIT de organizatori (Promenada Mall – festival).

O altă schimbare o reprezintă diversificarea genurilor muzicale. Anul acesta nu mai avem doar rock, ci și hip-hop și chiar Carla’s Dreams (not sure about that one, dar na, înteleg și apreciez ideea de a atrage un public mai larg a la Peninsula). Eu de-abia aștept să îi văd din nou pe Dirty Shirt, Bucovina și Dubioza Kolektiv.

Nu în ultimul rând, dacă până acum festivalul era gratuit datorită sponsorizărilor, de data aceasta putem avea acces cu un abonament de 300 lei (250 lei pre-sale) sau bilet de o zi de 120 lei (90 lei pre-sale). Le poți achiziționa de aici sau aici.

Printre activitățile promise se numără nelipsita paradă moto, spectacole drift, jonglerii cu foc, concurs liniuțe, zbor cu balonul de aer cald, salt cu parașuta și multe altele!

Încetul cu încetul, Maris Fest a evoluat într-un festival cu un look fresh și modern, iar eu cu siguranță voi fi acolo. How about you?

PS: să nu uităm de imnul neoficial al festivalului:

Post a Comment