Târgu Mureş
05 Dec, Tuesday
-4° C
TOP

Electric City!

Un eveniment care va dezgheța scena muzicală a României în anul 2o15!

Chase and Status, Morcheeba, Akua Naru, David August, Kolektiv Turmstrasse și alți zeci de artiști vin la Cluj pentru o zi de muzică pe 3 scene diferite, toate sub umbrela Electric City.

 Începând cu această primăvară, Electric Castle are un „copil”oficial și anume Electric City! Gândit după chipul și asemănarea „părintelui”, noul proiect va fi un maraton muzical ce va avea loc pe 3 scene în data de 28 martie 2015, în Cluj-Napoca.

Cluj Arena și recent inaugurata Sală Polivalentă vor găzdui 3 scene individuale, fiecare cu un line-up propriu în care se regăsește mix-ul eclectic ce a făcut din brandul „Electric” promotorul unor evenimente unice în țară. 2 scene vor fi amplasate în Sala Polivalentă: scena principală, Main Stage, în sala de competiții, cu o capacitate de peste 10 mii de locuri, iar sala de antrenament va fi gazda Silent Stage. Sunt scenele care vor da debutul evenimentului, la ora 18:00. 4 ore mai târziu, începând cu ora 22:00, se activează și cea de-a 3-a scenă, House Stage, la doar câțiva pași distanță, în parcarea subterană a Cluj Arena.

La Sala Polivalentă, petrecerea va începe cu Grimus și Urma, urmați de AkuaNaru, Morcheeba, All About She, Chase and Status sau, târziu în noapte, Kove și Jon Kennedy.

Chase and Status, vin în premieră la Cluj-Napoca cu un show demn de principala scenă a evenimentului, care ne va reaminti de ce Pharrell Williams i-a numit „cei mai captivanți producători de azi din UK”.

Nume consacrat, Morcheeba a strâns peste 15.000 de fani în fața scenei principale a festivalului de la Bonțida în prima sa ediție. Akua Naru a fost una din revelațiile festivalului, iar revenirea ei în fața fanilor de la Cluj e un nou stop pe drumul spre succes muzical început în Statele Unite.

All About She sunt un trio muzical din Londra în compozițiile căruia influența scenei britanice și suflul R&B conduc la un sunet house și drum and bass inedit.

A 2-a scenă de la Sala Polivalentă va găzdui un „Silent Disco” pe mixurile a 11 artiști, consacrați pe scena din România și cunoscuți fanilor de la evenimentele marca Boiler.

Scena de la Cluj Arena va fi ridicata în aer de  artiști precum IV-IN, Addo, David August, Kollektiv Turmstrasse și ABC.

Biletele pentru Electric City sunt disponibile pe Eventim.ro, precum și la Booha Bar în Cluj-Napoca. Până în 18 februarie, vor fi disponibile bilete „early bird” la un preț redus de numai 59 lei; ulterior, prețul acestora va ajunge la 79 lei și, cu 10 zile înaintea evenimentului, la 99 lei. Fiecare bilet oferă acces la toate scenele festivalului.

Mai multe detalii găsiți accesând pagina http://electriccity.ro/

 

 

Post a Comment