Târgu Mureş
25 Sep, Saturday
7° C
TOP

Târgul Nunta Exclusivă

Prima ediţie a târgului Nunta Exclusivă, probabil cel mai mare eveniment dedicat nunţilor, a avut loc în noiembrie la Târgu-Mureş şi a fost considerat un succes din partea organizatorilor.

Expozanţii prezenţi în cadrul târgului au oferit viitorilor însurăţei şi nu numai, o gamă largă de servicii, de la costum de mire şi rochie de mireasă, tortul mirilor, elemente decorative, fotografii, filmări până la oferte turistice pentru luna de miere. Cei prezenţi la târg s-au putut bucura de ultimele tendinţe în materie de organizare de nunţi şi de o serie largă de expozanţi din toată ţara.

Cei prezenţi la târg s-au putut bucura de asemenea de prezentări de modă, concerte live şi spectacole de dans de societate. Totodată, organizatorii au pus la bătaie multe premii precum o rochie de mireasa, pantofi de mireasă, pachete foto-video, plimbări cu limuzina, abonamente la spa, o cină romantică şi produse de îngrijire personală de la Douglas.

Următoarea ediţie a Târgului Nunta Exclusivă va avea loc în primăvară, 20-22 martie iar organizatorii promit şi mai multe premii şi surprize pentru viitorii miri.

Comments (1)

  • Marius

    in vara am nunta si am fost la acest targ, destul de bine promovat. Dar… de la ce a fost la targ, pana la ce e scris mai sus e cale lunga, lunga de tot. nu a fost nici un tort, nici un costum de mire, nici o oferta turistica. a fost un ESEC total, din punctul de vedere al “consumatorului”.
    Bafta data viitoare.

    reply

Post a Comment