Târgu Mureş
22 May, Wednesday
18° C
TOP
cineplexx

Eleganță, animație și horror la Cineplexx Târgu-Mureș!

Săptămâna aceasta Cineplexx Târgu-Mureș ne aduce 3 premiere pentru toate gusturile!

DOWNTON ABBEY: O NOUĂ ERĂ ( AG )

PREMIERĂ: 13 Mai

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Dramă, Romantic

DISTRIBUȚIE: Michelle Dockery, Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Jim Carter

SINOPSIS:

Multipremiatul cineast Julian Fellowes ne prezintă evenimentul cinematografic al anului – Downton Abbey: O nouă eră. Revenirea mult-așteptată în cinematografe a fenomenului global reunește distribuția iubită în povestea călătoriei neașteptate, dar nu mai puțin grandioase, în sudul Franței pentru a dezvălui misterul vilei proaspăt moștenite de contesa văduvă.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

FOCUL VIU ( N15 )

PREMIERĂ: 13 Mai

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Dramă, Aventură, Acțiune

DISTRIBUȚIE: Zac Efron, Ryan Kiera Armstrong, Kurtwood Smith, Sidney Lemmon, John Beasley

SINOPSIS:

Într-o nouă adaptare a thrillerului clasic al lui Stephen King de la producătorii filmului The Invisible Man, o fată cu puteri pirokinetice extraordinare luptă pentru a-și proteja familia, dar și pe ea însăși, de forțele sinistre care încearcă să o captureze și să o controleze. De mai bine de un deceniu, părinții Andy (Zac Efron – Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile; The Greatest Showman) și Vicky (Sydney Lemmon – Fear the Walking Dead, Succession) au fugit, disperați să-și ascundă fiica, Charlie ( Ryan Kiera Armstrong – American Horror Story: Double Feature, The Tomorrow War) de o agenție federală secretă care vrea să-i folosească darul fără precedent de a crea foc într-o armă de distrugere în masă. Andy a învățat-o pe Charlie cum să-și dezamorseze puterea, care este declanșată de furie sau durere. Dar pe măsură ce Charlie de apropie de 11 ani, focul devine din ce în ce mai greu de controlat. După ce un incident care dezvăluie locul unde se afla familia, un agent misterios este trimis să vâneze familia și s-o prindă pe Charlie odată pentru totdeauna. Dar Charlie are alte planuri…

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

INIMĂ DE FOC: NEÎNFRICATA ( AG )

PREMIERĂ: 13 Mai

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Animatie

DISTRIBUȚIE: Olivia Cooke, Laurie Holden, Kenneth Branagh

SINOPSIS:

Georgia Nolan are 16 ani și visează să fie prima femeie pompier din lume. Când un piroman misterios începe sa provoace incendii pe Broadway, pompierii newyorkezi încep să dispară fără explicație. Tatăl Georgiei, Shawn, este chemat de la pensie de primarul metropolei pentru a investiga disparițiile. Disperată să-și ajute tatăl și să salveze orașul, tânăra se deghizează, devenind “tânărul Joe”, și se alătură unei echipe de pompieri independenți care încearcă să-l oprească pe piroman.

PROGRAM:

2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

PROMOȚIE FAMILY PACK

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

Post a Comment