Târgu Mureş
29 Feb, Thursday
14° C
TOP

ELLING

Ai visat să poți viziona o piesă de teatru în străinătate dar încă nu ai avut ocazia?

Ei bine abia am așteptat să te anunț că vineri, 08.05.2015, de la ora 19:30 în Sala Mică a Teatrului Național Târgu Mureș va avea loc un spectacol polonez.

Spectacolul este realizat în cadrul Teatr Śląski din Katowice (Polonia) și este prezentat la Târgu Mureș în cadrul schimbului de spectacole, devenit deja o tradiție.

Piesa de teatru  ELLING – de Ingvar Ambjørnsen – Peter Nœss – Axel Hellstenius a fost regizată de Michał Wawrzecki – vorbește despre prietenie, despre provocările şi confruntările de zi cu zi, şi caută un răspuns la întrebarea ”Dacă un individ este smuls din realitate oare este capabil să se mai reintegreze în societate?”.

Voi ce părere aveți, se mai poate acel individ reintegra în societate?…eu zic că nu este nimic care să-l oprească .Dar până să vă bag în cap ideile mele ce ziceți să dați o fugă până în centru la Agenţia de Bilete din Palatul Culturii (luni-vineri orele 12.00-17.30), sau la casieria din incinta Teatrului Naţional Târgu-Mureş (luni-vineri orele 9.00-15.00 şi înainte de spectacol) sau poate vă este mai la îndemână să cumpărați biletele direct on-line pe www.biletmaster.ro.

Spectacolul va fi supratitrat în limba română şi maghiară.

Deci rămâne ca vineri să facem ”o călătorie în Polonia”. Ne vedem la Teatru Național. 🙂

Post a Comment