Târgu Mureş
10 Dec, Sunday
2° C
TOP

Festivalul studențesc de Jazz

A ajuns la a VII-a ediție consecutiv în Târgu Mureș, în organizarea Casei de Cultură a Studenților Mureș, Asociația Partitura și Jazz&Blues Club. Este un festival ce se desfășoara cu scopul de a îmbunătăți relațiile studenților și profesorilor din diferite academii de muzică și oferă posibilitatea de afirmare a studenților muzicieni.

Vorbesc despre Festivalul Internațional Studențesc de Jazz care se va desfășura între 3 și 7 mai, la care te îndemn să participi mai ales dacă ești iubitor de jazz. Sper să ne adunăm în număr cât mai mare în fiecare zi a festivalului pentru a asculta muzică de bună calitate, cât și pentru a-i încuraja pe cei care vor urca pe scena din Jazz&Blues Club (Str. Sinaia nr. 3).

În a doua seară a festivalului, luni 4 mai, de la ora 21:00 va fi concertul celor de la BALOGH TAMAS QUARTET, câștigătorii de anul trecut al Festivalului: Balogh Tamas – pian, Vidakovich Izsak – saxofonon și flaut, Bartok Vince – chitară bas, Hidasz Tamas – tobe. Concertul este urmat de Jam Session!

În a treia seară a festivalului, marți 5 mai de la ora 21:00 ne vor încânta cei de la LASZLO ATTILA QUARTET: Laszlo Attila – chitară, Sarik Peter – pian, Fonay Tibor – bass, Hidasz Tamas – tobe. Concertul este urmat de Jam Session!

În a patra seară a festivalului, miercuri 6 mai de la ora 21:00 vor urca pe scenă cei de la RIPOFF RASKOLNIKOV AND BAND: Ripoff Raskolnikov – voce, chitară, Nagy Szabolcs – pian, Varga Laca – bass, Gyenge Lajos – tobe. Concertul este urmat de Jam Session!

În ultima seară a festivalului, joi 7 mai de la ora 21:00 o poftim pe scenă pe ANA-CRISTINA LEONTE cu al ei QUINTET: Ana-Cristina Leonte – voce, Albert Tajti – pian, Alex Munte – saxofon, Michael Acker – bass, Tavi Scurtu – tobe. Concertul este urmat de Jam Session!

Ne vedem la concerte în Jazz&Blues Club!

 

Post a Comment