Târgu Mureş
21 Jul, Sunday
21° C
TOP
emisiune improsibilă

EMisiune IMPROsibilă în Grădina cu Jocuri

EMisiune IMPROsibilă? O fac ei să fie POsibilă! 😀

Pe data de 3 octombrie 2020, de la ora 18:00, în „Grădina cu Jocuri” de pe str. Artei 3, este timpul pentru teatru de improvizație!

„eMisiune IMPROsibilă” este un spectacol de improvizaţie care se “naşte” sub ochii tuturor datorită implicării active, în desfăşurarea reprezentaţiei, atât a ta cât și a celor de lângă tine.

Hai la un spectacol interactiv în care actorii Rareș Budileanu, Mihai Crăciun ,Costin Găvază, Csaba și Csaba Ciugulitu acompaniați la pian de Zeno Apostolache propun “exerciţii” de joc iar tu, din publicul, îi vei ghida ce să facă, unde să facă. O să fie interesant, sincer!

O formă de spectacol care te prinde şi te ţine de la un capăt la celălalt, în care actorii îşi folosesc toate mijloacele de exprimare artistică – verbale, fizice, vocale – pentru a da viaţă unor situaţii care se nasc pe loc, în faţa spectatorilor.

Spectacolul este unul viu, plin de neprevăzut, de situaţii comice, de cântece în limbi străine inventate…este 100% improvizaţie.

Numărul maxim de participanți la eveniment este de 50, iar în cazul în care vremea va fi nefavorabilă și evenimentul se va ține în interior, numărul de locuri disponibile va fi tot de 50.

Biletele achitate în avans, până vineri, au prețul de 15 lei pentru elevi și studenți și 20 lei pentru adulți. Biletele achitate în ziua evenimentului costă 20 lei elevi și studenți și 30 lei pentru adulți. Copiii sub 6 ani, însoțiți de părinți, beneficiază de gratuitate!

Elevii și profesorii de la Liceul Vocațional de Artă beneficiază de bilete cu 15 lei în limita a 10 locuri.

Dacă ajungi mai devreme sau dacă vei mai vrea să stai cu ai tăi prieteni, vei putea încerca alături de ei jocurile celor de la Le & Le Games – Dare to play!?

Rezervă-ți un loc la această EMisiune IMPROsibilă la nr. 0755-809306 și hai să te simți bine alături de toți artiștii! 😀

Regulamentul spațiului de evenimente în perioada pandemiei COVID-19

1. Accesul la eveniment se va face pe aleea de intrare, în zona special destinată pentru evenimente și va fi permis în intervalul orar 17:30-18:00, pe baza completării tabelului nominal de acces.

2. La intrare, ești rugat să completezi tabelul nominal de acces. Conform reglementărilor în vigoare, privind evenimentele în aer liber, fiecărui participant în parte i se va măsura temperatura cu un termometru fără atingere. Vor avea acces în incinta spațiului de evenimente doar persoanele care au o temperatură de maximum 37,3 grade Celsius. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces la eveniment.

3. Toate persoanele care doresc să participe la eveniment trebuie să poarte mască (medical/non medicală) pe durata acordării accesului, pe durata întregului eveniment și până la părăsirea spațiului alocat evenimentului, utilizând aleile de acces și fluxul de ieșire special marcat în acest sens. Excepție cu privire la purtarea obligatorie a măștii fac copiii sub 5 ani. Pentru a oferi o protecţie eficace, masca trebuie să acopere gura şi nasul.
Toate persoanele cărora li se acordă accesul îşi vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant avizat pe bază de alcool, care va fi pus la dispoziţie la intrare.

4. După aprobarea accesului, fiecare participant se va deplasa spre zona indicată de organizatori și va ocupa locul stabilit de aceștia.

5. Toți participanții din spațiul dedicat evenimentelor trebuie să respecte regula de distanțare specifică pentru perioada aceasta. Participanții trebuie să respecte așezarea indicată pe teren de către organizatori. De asemenea, se interzice consumul de mâncare şi băutură în spațiul alocat evenimentului, în afară de băuturile și alimentele servite de la bar.

6. Având în vedere restricțiile impuse de autorități în această perioadă de risc de infectare și răspândire COVID-19, ești rugat să nu îți părăsești locul alocat de organizatori și să respecți toate regulile și prevederile aplicabile.

7. Toalete pentru participanții la eveniment se află în imediată proximitate a zonei evenimentului. Pentru accesarea lor trebuie respectate reguli stricte de distanțare. Conform legii, trebuie să porți mască. Accesul la toalete este permis pentru un număr de maxim 2 persoane. Accesul se va face pe rând așteptând în afara clădirii la o distanță recomandată de 2 metri între persoane.

8. În cazul în care dorești să părăsești zona înainte de finalizarea programului artistic ești rugat să folosești numai aleile de acces și fluxul de ieșire special marcat în acest sens.

9. Acestea sunt detaliile oferite de autorități până în acest moment și se pot schimba periodic în funcție de evoluția COVID-19. Organizatorii contează pe cooperarea, răbdarea și înțelegerea ta pe toată perioada evenimentului.

10. Orice încălcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de participare și părăsirea imediată a spațiului.

Post a Comment