Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP
Classic Unlimited

Classic Unlimited cu Bogdan Vaida la Facultatea de Farmacie

Classic Unlimited ajunge la noi, în oraș, duminică 11 octombrie 2020! Pianul…. mereu o plăcere care îți bucură sufletul și calmează mintea! 🙂

Ediția acestui an este una specială, marcată de contextul pandemic, dar care își dorește să readucă un echilibru în viața noastră socio-culturală și să creeze un cadru prietenos în care te poți rupe de cotidian și poți trăi frumusețea muzicii clasice.

Pentru a te bucura de acest concert trebuie să îți rezervi un loc aici: https://bit.ly/33u8PZJ.

🔴 Câteva lucruri de care să ții cont:
👉 Biletele în cadrul turneului Classic Unlimited sunt gratuite.
👉 E important să-ți confirmi participarea la eveniment cu cel târziu 48 de ore înainte, pe adresa contact@classicunlimited.ro. În caz contrar, rezervarea își pierde valabilitatea.
👉 Organizatorii te roagă să îi anunți dacă ai făcut o rezervare și nu mai poți ajunge la concert, ca să poată oferi locul respectiv altei persoane.

🔴 Reguli speciale de acces:
👉 Purtarea măștii este obligatorie pe tot parcursul evenimentului.
👉 Pentru siguranța tuturor, la intrare se va efectua un triaj observațional și nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree). De asemenea, se va verifica temperatura fiecărui spectator. Persoanele care refuză verificarea temperaturii sau a căror temperatură depășește 37,3 grade Celsius nu vor avea acces în perimetrul evenimentului.

Pentru mai multe informații, poți consulta regulamentul integral aici: https://bit.ly/2QQHFWZ.

Hai la Classic Unlimited, duminică 11 octombrie, cu începere de la ora 17:00! Hai să te bucuri, alături de Bogdan Vaida, de frumoasele note ale pianului 🙂

Post a Comment