17 Jun, Monday
0° C
TOP

Emma Catering

De mult am vrut sa ma duc la Emma Catering dar din varii motive nu am ajuns. Cineva chiar mi-a a zis ca nu-mi recomanda pentru ca se recicleaza mancare, ce a fost azi la felul doi maine o sa fie in supa.

Am fost de cateva ori sa manac meniul zilei la Emma si mi s-a parut ca mancarea e destul de buna. Restaurantul este ascuns, este intr-un gang pe strada Horea (nr 6). Are un design din 1900 toamna, dar la pretul de 11 lei un meniu nu prea conteaza cum arata localul.

Ultima data cand am mancat la Emma mi s-a parut ca mancarea are un gust ciudat (probabil a fost reciclata) asa ca de atunci nu am mai fost pe acolo.

Voi ati fost la Emma, cum vi se pare mancare de acolo?

Comments (6)

 • Ovi

  Mancarea…
  Uneori proasta, uneori normala, niciodata exceptionala.
  Nu sunt constanti in mentinerea calitatii.

  Personalul…
  Idem ca mai sus.

  Local…
  Amenajare ok
  Baia exagerat de mica dar trecem cu vederea.

  Un mare minus e faptul ca dupa ce iesi din local…toate haine iti miros a mancare. Au o ventilatie foarte proasta si toti aburii de la bucatarie raman in local.

  Pret…
  Chiar daca e 11 lei nu merg acolo. Pentru 1 sau 2 lei in plus mai bine merg in alte restaurante care pluseaza la toate capitolele.

  Apropo…Dublin are oferta 9.9 lei meniul zilei (felul 1 + felul 2 + desert)

  reply
  • mihai

   de cand? si cum e meniul ala de 9.9 de la Dublin?

   reply
   • Ovi

    Recent…Pana cand,nu stiu. Vezi la ei pe site.
    Mancarea a fost buna si destula dar n-am apucat sa merg decat o data. Mai vedem saptamana viitoare cum se prezinta.

    reply
 • Dani

  Nu e deloc ieftin, la ce mancare e acolo ar trebui sa coste 5-6 lei meniul.
  Ai o gramada de alternative, restaurante chiar, de ce te-ai risca acolo ?

  reply
 • iuliaa

  Mai mancam anii trecuti meniul zilei la ei, dar calitatea mancarii si gramajul la portii a scazut in ultima vreme (pretul nu!), in plus supele au absolut toate acelasi gust!

  reply
 • A S

  Ultima data am fost anul trecut pe vremea asta si atunci probabil inca era ok. Imi placea f mult acolo tocanita de ciuperci, restul era acceptabil. Singurul lucru ce nu mi-a placut a fost ca exista o treapta intre zona de unde te servesti si zona cu mese si pe tocuri fiind m-am impiedicat 😛 Noroc ca n-am cazut si nici mancarea nu s-a varsat 🙂

  reply

Post a Comment