17 Jun, Monday
0° C
TOP

Condamnat la Viaţă la Cinema City

Pentru că ne-am dat şi pe filme, îmi revine plăcerea de a vă anunţa ce se întamplă în oraş din punct de vedere cinematografic.

Cinema City promovează cu spor, în toate oraşele unde au punct de lucru, filmul “Condamnat la Viaţă”. În fiecare oraş vor veni membrii distribuţiei pentru a se întâlni cu cinefilii, iar apoi să privească împreună pelicula. Din distribuţia de care scriam fac parte “Daniela Nane, Bogdan Iancu, Nicodim Ungureanu, Alexandru Bindea, Gabriela Baluta şi producătorul Giuliano Doman”; nu în ultimul rând, îl regăsim în film pe marele actor francez Gérard Depardieu, pe care l-am putut vedea ultima dată în filmul “Viaţa lui Pi”.

Filmul a avut premiera ieri în toată reţeaua Cinema City din România şi odată cu premiera s-a pornit o caravana a celor care au jucat în film în toate oraşele unde există cinematografe Cinema City.  Pe data de 15, ieri, au fost la Brăila iar mâine vor fi la Tg Mureş de la ora 17, unde publicul poate să-i cunoască pe actorii care au jucat în film. Vor fi doar cei români.

Condamnat la viaţa e bazat pe nuvela “Moartea lui Ipu” a lui Titus Popovici şi are ca protagaonist pe Ipu, nebunul satului(Gerard Depardieu), care trebuie să-şi asume vina pentru moartea unui soldat nazist pentru că altfel Naziştii promit să omoare tot satul. În schimb sătenii îi promit o înmormântare glorioasă.

Vizionând Poziţia Copilului, film care m-a cucerit iremediabil, am intrat în priză după filme, mai ales româneşti şi europene. Aştept să vedem ce are de oferit “Condamnat la Viaţă”. Vom reveni cu amănunte 😛

Comments (1)

  • Avand in vedere ca a fost filmat la sighisoara sunt curios. Noi aveam spectacol in cealalta parte a cetatii.

    reply

Post a Comment