Târgu Mureş
25 Feb, Sunday
11° C
TOP

„Emoțiile și comportamentul echilibrat” – workshop destinat adolescenților

Educatie.inmures.ro, cu sprijinul REEA, vă invită în premieră la workshopul „Emoțiile și comportamentul echilibrat” , destinat adolescenților

 

Evenimentul se va desfășura în data de 22 iunie 2016, începând cu ora 17:00, în clădirea de pe strada Poștei, numărul 1, la etaj (intrarea Avi-Cola).

Le va vorbi adolescenților Cerasela Libeg, psiholog clinician și psihoterapeut, membru al Colegiului Psihologilor din România. Este profesor psiholog într-un cabinet școlar și susține frecvent prelegeri pe teme psihologice la evenimente culturale și medicale, fiind totodată realizatoare a emisiunii TV „Psihologie și Viață”, la postul CLUJ-AM.

Evenimentul se adresează adolescenților care doresc să afle răspunsuri cât mai complete la întrebările care îi frământă. Workshop-ul presupune implicarea activă a celor prezenți în sală în procesul de cunoaștere, iar conceptul abordat este de educație non-formală.

Subiecte abordate:

  • de unde vin emoțiile;
  • care sunt mecanismele implicate în manifestarea emoțiilor;
  • cum pot să-mi gestionez emoțiile;
  • cum se formează comportamentele;
  • cum să-mi controlez comportamentul;
  • cum pot să ating starea de echilibru.

Participarea la eveniment necesită înscriere. Taxa de participare pentru o persoană este de 10 lei. Pentru un grup de cinci persoane, prețul unui bilet este de 5 lei. Vă puteți înscrie folosind formularul integrat de pe http://parenting.topday.ro/inscriere.html sau via e-mail pe adresa comunicare@reea.net. De asemenea, vă puteți rezerva telefonic un loc, apelând 0365-410 941.

Numărul de locuri disponibile este 50.

Detalii despre speaker

Cerasela Libeg este profesor psiholog într-un cabinet școlar și susține frecvent prelegeri pe teme de psihologie la evenimente culturale și medicale. De asemenea, are deseori apariții la emisiuni de radio și televiziune privind abordarea psihologică a evenimentelor din viața adolescentului și este realizatoare a emisiunii TV „Psihologie și Viață”, la postul CLUJ-AM. A semnat câteva sute de articole de specialitate și este autoare a cărților „Supervizorul Măștilor” și „Evadarea din Timp”.

Cerasela Libeg a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, masterul de Tehnici de Control Comportamental și Dezvoltare a Potențialului Uman, precum și alte cursuri masterale, postuniversitare și de formare profesională în terapia cognitiv – comportamentală. În prezent este psiholog clinician și psihoterapeut, membru al Colegiului Psihologilor din România.

Post a Comment