Târgu Mureş
25 Feb, Sunday
11° C
TOP

Lansare de carte – “Cartea vinurilor romanesti” la Hotel Privo!

Dacă acum aproape 2 ani eram prezenți la lansarea de carte  “50 Vinuri românești întâlnesc 50 preparate culinare italiene” de Marinela Vasilica Ardelean, “Cel mai bun somelier din România” (București, 2014), cu enumerate studii, pe care le puteți citi aici, somelierul revine la Tîrgu Mureș pentru lansarea noii sale cărți.

Cartea vinurilor românești / The Wine Book of Romania” ghid inițiat și realizat de Marinela V. Ardelean, publicat de Editura RAO, în versiune bilingvă, va avea lansarea în data de 23 iunie, începând cu orele 18:30 la Hotel Privo. Ghidul reprezintă un instrument complex de cunoaștere și clasificare a vinurilor de top din România și Republica Moldova, atât pentru publicul larg cât și pentru specialiști și importatori.

Aceasta este primul ghid bilingv (romană – engleză) ce reunește cele mai bune vinuri din cele două țări, acordându-le acestora șanse egale, fie că este vorba despre o cramă tânără, cu doar cinci hectare de vie, sau un imperiu cu mii de hectare și tradiție de multe secole.

IMG_1985

Sunteți invitați să descoperiți  lansarea primului ghid al vinurilor românești, care cuprinde și descrie cele mai bune vinuri din România și Republica Moldova.

Numărul de locuri este limitat, astfel încât vă recomandăm o rezervare în prealabil la: reservations@hotelprivo.ro sau 0725 466 466.

Post a Comment