Târgu Mureş
11 Dec, Monday
1° C
TOP

Eu Sunt! Și? / #StudioFestival

Eu sunt! Și? – o viziune, o gândire și trăire diferită.

Spectacolul Eu sunt! Și? are la bază conceptul și dramaturgia gândite de Dan Boldea, un tânăr actor și dramaturg. Acesta abordează problema identității sexuale prin prisma ambelor tabere (pro/contra) într-o cheie ironică și aproape autoironică.

Eu sunt! Și? este un colaj de idei, rezultatul unei introspecții individuale și colective.

Având ca punct de pornire situația lagărelor de concentrare pentru gay din Cecenia, spectacolul expune perspectiva locală/națională asupra acestui subiect polemic. Conținând elemente de performance, tinde spre o exprimare exacerbată a ideilor noastre cu privire la condiția comunității LGBT. Un test de onestitate și curaj atât pentru echipă cât și pentru public!

Hai la acest spectacol ”test” sâmbătă, 24.11.2018 de la ora 22:00, la Universitatea de Artă Teatrală.

Atenție: Spectacolul folosește efecte speciale: stroboscop, mașină de fum, sunete puternice și nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate, persoanelor cu epilepsie și celor cu pace-maker.

Recomandare de vârstă: 16+
O producție realizată în colaborare cu Reactor de creație și experiment și Facultatea de Teatru și Film, din cadrul Universității Babeș-Boliay.

Un spectacol pus în scenă de: Dan Boldea, în regia lui: Lorán Betty, cu: Oana Nemeș, Paul Sebastian Popa, Dragos Lupau, Bogdan Gontineac.
Durata: 60 min
Vârsta: 16+

Mergem? Mergem!  😀

Comments (1)

  • sorin pavel

    Indiferent cat de inteligenti sunt actorii, pana la urma daca sunt batjocoritor si nu isi pot exprima parerile fara a pata imaginea crestinilor sau a cultelor religioase semanand astfel ura … mai bine de nu ar face un astfel de eveniment si astfel ar lasa lumea sa fie asa cum e, poate chiar putin mai inocenta.

    reply

Post a Comment