Târgu Mureş
22 Oct, Friday
11° C
TOP

Miss Liberty – Ultimul Madrigal

Regizorul care a adus pe scena Teatrului Național Tg. Mureș – Compania Liviu Rebreanu spectacolele Portughezul și Regele Chior, revine în toamna aceasta cu MISS LIBERTY – ULTIMUL MADRIGAL, realizat în colaborare cu Teatrul “Mihai Eminescu” din Chișinău. Rezumat în 3 rânduri, sună cam așa:

Piesa scrisă de Mircea M. Ionescu ne prezintă poveştile a zece personaje care se întâlnesc la capătul podului Queensboro din New York. De ce clipe îşi amintesc aceştia?… Unde îi vor duce poveştile lor?… Visul american chiar există?…

Premiera spectacolului va avea loc la Chișinău, apoi va trece pe la Casa Studenților din Alba și în final în Sala Mare a Teatrului Național Tg. Mureș, în 8 și 9 decembrie de la ora 19:00. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Distribuția este alcătuită atât din actorii tîrgumureșeni cât și din cei ai teatrului din Chișinău: Cristian Iorga, Dan Melnic, Petru Hadârcă, Anatol Durbală, Luchian Pantea, Liviu Pancu, Csaba Ciugulitu, Diana Decuseară, Alexandru Pavel și Ale Țifrea.

Fb event

Post a Comment