Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
17° C
TOP

Eveniment la Palat

Un concept nou în orașul nostru este Eveniment la Palat. Acest concept este dedicat tuturor tipurilor de evenimente: nunți, botezuri, aniversări, evenimente corporate.

Evenimentul are loc în perioada 9-11 februarie în cadrul Palatului Culturii. La eveniment vor fi prezenți furnizori și colaboratori specializați pe domeniul nunților, al petrecerilor sau al evenimentelor corporate.

Organizatorii evenimentului, dISTINCT Events Tg. Mureș, aduc în orașul nostru acest tip de eveniment ca o continuare dar și completare a târgului de nunți Nuntă Exclusivă la Palat care a avut loc anul trecut în februarie. Aceștia adaugă:

Agenţia diSTiNCT events in calitate de organizatori de evenimente a constat necesitatea unei astfel de expozitii, sesizând amploarea pe care o are în general orice tip de eveniment, în judeţ. Remarcam că pornind de la organizarea majoratelor sau aniversărilor care necesită o intreagă desfăşurare de furnizori, până la botezuri care ajung aibă un număr de invitaţi comparabil cu nunţile, ca şi organizatori am considerat că “Eveniment la Palat” se impune in calendarul evenimentelor din judet si nu numai.

Așadar, dacă în 2018 vă interesează unul dintre evenimentele de tip petrecere, nu ratați acest târg pentru a vă pune la curent cu ultimele trend-uri dar și cu cele mai bune oferte de pe piață.

P.S.: Prețul biletului de intrare este 5 lei. 

 

 

Post a Comment