Târgu Mureş
20 May, Monday
18° C
TOP

Nunta Noastră ediția 2018

Dragi viitori miri și mirese care aveți nunta fie în anul 2018 fie în 2019, vă anunțăm că în momentul de față s-a dat startul sezonului târgurilor de nunți. Așa că dacă vă pregătiți nunta, trebuie neapărat să vizitați târgurile de nunți pentru a vedea ce este nou în domeniu dar și pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la diferite pachete și servicii.

La noi în oraș, primul târg al anului 2018 este Nunta Noastră care va avea loc în weekend-ul 20-21 ianuarie în Cetatea Medievală în Corpul B.

Programul târgului este următorul:

– sâmbătă, 20 ianuarie: 10.00 – 20.00
– duminică, 21 ianuarie: 10.00 – 20.00

La târg veți putea găsi peste 50 de expozanți; aceștia vă vor pune la dispoziție rochii de mireasă, costume de mire, decorațiuni pentru sală, torturi, candy bar, invitații pentru nuntă, buchete de mireasă și de nașă, restaurante, DJ, interpreți, staroste și multe altele.

Organizatorii au și o surpriză pentru tineri miri:

Cel mai norocos cuplu va avea parte de o cină romantică, în valoare de 200 de lei, la un restaurant din Târgu Mureș. Alegerea cuplului câștigător se va face prin tragere la sorți, din toate mesajele postate pe PERETELE DRAGOSTEI, duminică, 21 ianuarie, la ora 18.00.

Și acum, pentru cei care nu știți, să vă spunem și povestea PERETELUI DRAGOSTEI care începe asa… A fost odată ca niciodată că de n-ar fi nu s-ar povesti, în orașul italian Verona, o casă pe care milioane de oameni o vizitează anual, își fac poze și unde, pe peretele de la intrare, lasă mesaje de dragoste pentru persoana iubită. Este, desigur, casa Julietei.
și vazând noi că atata lume dorește să-și scrijelească dragostea pe pereți, ne-am găndit să-l reinventăm…

Spor la cumpărături și organizat!

 

 

Post a Comment