Târgu Mureş
16 Jun, Sunday
18° C
TOP

Concerte în acest weekend

Am scris săptămâna aceasta un articol, în care prezentam două party-uri ce au loc în acest weekend. Astăzi am mai aflat câteva opţiuni de petrecere a timpului liber pentru acest sfârşit de săptămână.

  •  Băieții de la Hijack revin sâmbătă, 21 ianuarie, după orele 22:30 la Birou, adică în Office. Ultima dată când au fost acolo a ieșit…demențial! Am fost, deci vă spun din surse sigure 🙂 Așa că distracția e garantată și de data aceasta!

Intrarea e liberă! Pe facebook găsiți evenimentul: aici

Apropo, ați văzut site-ul celor de la The Office Club? Nu?! Îl găsiți:  aici

  • Un alt eveniment care dă startul weekend-ului, se va desfasura în “Gallery The Pub” (am descoperit că aceasta este denumirea oficială). Pub-ul îşi propune să ne încânte de acum înainte mai mult decât ne-am obisnuit.  Au anunţat şi o conferinţă de presă la care vom lua parte pentru a vă informa ce pregătesc cei de la Gallery Pub pentru perioada ce urmează. Dar până una alta… vineri seara, începând cu ora 22.00, vor găzdui un concert live, concert ce întra sub tutela Gallery Live Session, adică în fiecare vineri vor fi concerte live. Invitaţii de vineri seara, 20 ianuarie, sunt Shaggy&JacksonKovacs Norbert aka Shaggy (chitară solo , voce) cântă în Dalma & The Vagabonds, pe lângă aceasta are cel mai profesionist  studio din Târgu Mureş – Bird Music, iar “împreună cu colegul său Jackson,  au avut recitaluri ani la rând (15 ani) în cluburile din Norvegia alături de cei mai versaţi muzicieni de acolo.”

Pentru încheierea weekend-ului într-un mod plăcut, vă recomand un concert Kumm şi Ostava, care va avea loc în sufrageria celor de la J’ai Bistrot. Startul se dă duminică la ora 20.00 iar intrarea este 15 lei.

Acum cu siguranţă nu mai sunt motive de plictiseală pentru weekend. Dacă mai aflu informaţii şi despre alte evenimente, cu siguranţă vă ţin la curent.

PS: acest articol este scris de paula si anca… nici ele nu stiu.  poza e luata din adevarul de mures. cu drag Mihai

Post a Comment