Târgu Mureş
30 May, Thursday
15° C
TOP

Cafeneaua Quickly

Eu credeam că am fost şi am văzut toate cafenelele din acest oraş, daaaar m-am înşelat. De curând am fost la o cafenea numită Quickly şi eram foarte entuziasmată că am descoperit o nouă adresă unde să îmi petrec pauza de masă.

Am aflat însa, în scurt timp, că respectivul local există de ceva vreme, doar că a trecut pe sub radarul meu, nu ştiu exact cum, pentru că mie nu prea îmi scapă nimic :).

Cafeneaua este situată pe strada Bolyai vis-a-vis de Piaf Cafe, acesta fiind un dezavantaj pentru local, dar au şi ei avantajele lor. În primul rând, cafeaua este foooarte bună şi în al doilea rând au şi mâncare nu doar băuturi la preţuri mai bune decât cele practicate de Piaf. Am comandat un sandwich cu şuncă de pui, al cărui preţ este  5 lei şi am făcut şi câteva poze pe care le găsiţi aici, pentru a vă da seama cum arată produsele lor.  Pâinea era proaspătă şi de calitate iar ingredientele la fel. Apoi am mai comandat o prăjitură cu brânză, pentru că este unul din deserturile mele preferate şi mă declar satisfăcută de calitate. Porţiile sunt chiar mari şi gustoase.

La cafeneaua Quickly mi-am stăpanit foamea de la ora 12 amiaza şi m-am înviorat cu o cafea bună. Vă recomad să le călcaţi pragul, fie în orele de pauză din timpul serviciului, fie seara la o poveste.

Am să enumăr şi câteva minusuri, pentru că trebuie să existe şi părţi negative: e cam mult fum, pentru că fumatul este permis şi localul este cam micuţ. Are aproximatix 6 mese a câte 4-5 persoane, dar partea bună este că localul îţi oferă intimitate unde muzica nu merge foarte tare şi e foarte bună.

Am găsit pagina lor de facebook, unde găsiţit poze cu produsele lor şi meniul :).

Dacă ajungeţi pe acolo, vă sugerez  să serviţi o prăjitură şi să ma anunţaţi cum v-aţi simţit.

Comments (1)

Post a Comment