17 Jun, Monday
0° C
TOP

Evenimente săptămâna 8 -14 aprilie

Luna aprilie e una din cele mai aglomerate luni de până acum. Nu avem timp să ne revenim din euforia unui concert, că deja trebuie să mergem la următorul eveniment, dar nu mă plâng. Înghesuială de genul acesta să tot fie :D.

 

Deşi am făcut articol pentru cam toate petrecerile, concertele şi stand-up-urile, vă propun o scurtă recapitulare, să aveţi impregnată în creier imaginea de ansamblu a săptămânii.

Azi, adică marţi vine Maia Morgenstern la noi în urbe cu piesa Jubileul(e posibil sa fie anulat desi cei de la TN nu stiu nimic). Apoi  îi puteţi găsi pe Adi Red şi Stelian cu un nou concert acoustic în Happy Cafe.

 

Miercuri e zi de râs, căci vin în Jazz băieţi vechi în stand up comedy show biz şi anume Teo, Vio şi Costel. Din echipă nu i-am văzut decât pe Teo şi Vio, rămâne să văd ce har are Costel. În Old City Pub iar concert Adi Red şi Stelian, iar de la 10.00 tot în Jazz se ţine College Party.

Joi e zi mare, vin nimeni alţii decât Viţa de Vie. Şi nu vin oricum, ci cu un concert acoustic (doamne cum sună noul lor album). După concertul byron, care a beneficiat şi de câteva piese acoustice, mi-am antrenat urechile pentru suntul cristalin al instumentelor curate. Aşa că sunteţi bine veniţi Viţa de Vie. Bucuraţi-ne!!
Tot joi, în Office este Cartoon Party, petrecere caritabilă organizată de cei de la Rotaract, cu obișnuitele tombole, premii, surprize și mai ales, sunteți îndemnați să vă demonstrați iubirea pentru desenele animate în orice modalitate.

Vineri…încă nu ştiu nimic, dar revin cu update când aflu :).

Sâmbătă pe timp de zi se Plantează fapte bune, iar seara e asezonată cu party White Madness. Se vrea petrecere mare, cu bar de gheaţă, animatoare şi alte cele. Posibil să ne trimitem şi noi reprezentanţi, pentru că un party de genul, ar merita şi un review. În paralel cu White Madness e concert “Salut,mă cheamă…Cum? Mă cheamă…Cum?” Fără Zahăr în Office. Aşa că avem de unde alege. Tot sâmbătă este stand up comedy în Zone X  susţinut de Marius de la trupa Spitalul 9, începând cu ora 20.00, intrare 15 lei.

Dacă mai aveţi voi habar de vreun eveniment pentru această săptămână, ne puteţi lăsă un comment aici sau pe facebook, iar noi luăm atitudine. Până una alta, vă urez o săptămână uşoară şi productivă.

 

 

Comments (3)

 • liviu

  De Antonia la Promenada Mall nu zici nimic ? sau nu aveti legatura cu ea ? nici de DirtRally de la aerodrom nu ati zis nimic noroc de televiziune ca a fost ea , sau concert Voltaj in centru cu ocazia implinirii a nu stiu cati ani a magazinului AMBIENT …

  reply
  • mihai

   de antonia o sa fie, de ambient am tot scris si o sa mai scriem dar concertul din mures e pe 20 aprilie. de dirt rally nu stim nimic nu ne-a anuntat si nu suntem niciunul apropiati domeniului ca sa fi aflat.
   ce-ai zis … azi le-o trag :))

   reply

Post a Comment