Târgu Mureş
21 Sep, Tuesday
11° C
TOP

Exclusiv Outlet

Exclusiv Outlet este un nou magazin de concept outlet deschis de curând în Târgu-Mureș, mai precis marți, 21 octombrie.

O parte din echipa OutinMures, adică eu și Carmen am făcut o vizită magazinului în ziua deschiderii pentru a ne da cu părerea, ca de obicei.

Magazinul a primit per total nota 3,4. Aici puteți revedea sistemul de notare.

Exclusiv Outlet este un magazin de dimensiuni medii, cu produse Zara, Bershka, Stradivarius, Kallos Cosmetics, Artpel și Aquanti.

Atuul magazinului este că toate produsele sale sunt originale și se pot achiziționa la prețuri convenabile.

În cadrul magazinului puteți găsi produse de îmbrăcăminte, produse cosmetice și accesorii.

Eu personal susțin orice fel de proiect de tip outlet și sunt de părere că un astfel de magazin se pretează pentru un oraș ca și Târgu-Mureș. Cu toate acestea, pot să spun că nu am fost foarte încântată de modelele de îmbrăcăminte prezente în magazin sau de materialele lor. Cu toate acestea, în marea majoritate a cazurilor, raportul calitate-preț este bun pentru ceea ce oferă magazinul.

Un alt aspect negativ pe care l-am observat încă de când am pășit în magazin este mirosul ciudat; nu știu să vă spun exact a ce miroase dar este neplăcut și încurajez proprietarul să instaleze un odorizant de cameră.

Sunt foarte curioasă de evoluția în timp a magazinului mai ales că proprietarul a menționat că în funcție de cerere, numărul și modelele produselor din magazin se vor înmulți. Mai mult, acesta promite că în perioada ce urmează magazinul va pregăti tot felul de promoții și surprize pentru cumpărători și citez: ” nu va exista zi în care orice cumpărător să plece din magazin fără un cadou”.

Mult succes și ținem legătura!

Vă așteptăm cu păreri și sugestii! 🙂

 

 

 

Comments (2)

 • alex

  Buna! imi puteti spune unde este situat acest outlet? Siteul lor nu functioneaza, iar pagina de facebook nici atat.

  reply
  • Carmen

   Salut. Pot spune ca nu mai este. Ultima data cand am trecut pe acolo outlet-ul nu mai exista.

   reply

Post a Comment