Târgu Mureş
27 Sep, Monday
18° C
TOP

Târgul Nuntă Exclusivă

Dragi viitori însurăței și nu numai, în perioada 21-23 noiembrie va avea loc la Târgu-Mureș un târg dedicat nunților, Târgul Nuntă Exclusivă, un nou concept cu un viitor promițător în materie de evenimente pentru nunți.

Evenimentul va avea loc în Sala Expo Garden a Hotelului President și promite a fi unul dintre cele mai mari evenimente dedicate nunților din regiunea Transilvaniei.

Târgul de nunți se află la prima ediție și își propune să vă prezinte rochii de mireasă, rochii de seară, costume pentru mire, spectacole cu muzică live, workshop-uri dedicate mirilor, concursuri între barmani, demonstrații pirotehnice și multe alte surprize.

Evenimentul va reuni în cadrul său o serie de importanți furnizori de servicii din Transilvania și de asemenea stiliști și designeri precum Nichi Cristina Nichita, Natalia Vasiliev, George Hojbotă, Cătălin Botezatu ș.a.

Organizatorii târgului pregătesc perechilor de miri participante o serie de reduceri și premii în cadrul unor concursuri.

Voi participa și eu la acest târg după care voi reveni cu un review despre ce s-a întâmplat acolo.

Pentru orice fel de întrebare sau informații legate de eveniment puteți suna la numărul de telefon  0757.431.945 sau trimite un e-mail pe adresa office@NuntaExclusiva.ro

 

Post a Comment