Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
9° C
TOP

Experienţa de la bazinul olimpic din complexul weekend

Ieri,dis de dimineaţă am primit o invitaţie la bazinul olimpic de la weekend.

Am refuzat politicos, o dată, de două ori, dar persoana de la celălat capăt al firului nu prea mi-a lăsat nici o opţiune, aşa că 30 de minute mai târziu eram în maşină, spre bazin.

Şi nu regret deloc, pentru că au fost două ore de relaxare, mişcare, distracţie. Am fost de la ora 12,00 şi eram cred eu maxim 20 de persoane în tot bazinul, fapt care m-a bucurat, pentru că am înotat în voie şi nu mi-a perturbat nimeni starea de bine. La un moment dat am mers până în vestiare, să îmi aduc prosopul. În mod normal nu aş împărtăşi asta, dar trebuie să o fac pentru că este intriga întregii experienţe de la bazin. Astfel că minute bune mai târziu, după ce eu m-am întors de la vestiare, a venit un domn, supraveghetor al bazinului să întrebe dacă cineva şi-a lăsat geanta pe bancă în vestiar. A venit la noi, ne-a întrebat dacă nu cumva e geanta noastră, iar eu am raspuns că nuuuu, sigur nu. A terminat repede de întrebat restul oamenilor, doar v-am spus că eram puţini. După vreo 10 minute, vine acelaşi domn ţintă la mine. “Este aici cineva Monica Paula?”, întreabă el, am raspuns că da şi atunci m-am prins că de fapt era geanta mea (telefon, portmoneu în care aveam toate actele, legitimaţia de la outinmures :P, etc) şi m-a certat domnul că nu am răspuns la primul apel. Pentru a descoperii identitatea proprietarei genţii, domnul a căutat buletinul, lucru pe care l-aş fi făcut şi eu într-o situaţie similară. Astfel că, eu fiind o persoană a cărei minte e mereu în altă parte, am fost la un pas să rămân cu o mare mare pagubă. Dar, din fericire, personalul de la bazinul olimpic, este alcătuit din oameni cinstiţi şi empatici faţă de restul concetăţenilor. Prin intermediul acestui articol, le mulţumesc încă o dată şi încă o dată, pentru onestitatea lor.

După ce am relatat marea aventură, vreau să dau şi câteva detalii legate de bazin. În primul rând, apa e foarte bună, nu e deloc rece şi e curată. Intrarea e 9 lei pentru adulţi, iar timpul unei sesiuni este de două ore. Sunt bine dotaţi cu vestiare curate, dulăpioare cu cheie, duşuri şi uscătoare de păr. Dimensiunile baziului sunt standard 50 metri lungime, 25 m lăţime. Având în vedere că e un bazin acoperit, aerul din interior poate fi puţin sufocant dar adaptabil. Recomand cu încredere a se vizita bazinul olimpic, pentru că e o experienţă relaxantă. Eu am decis că voi merge de acum înainte regulat.

Pentru că în urma sperieturii, am uitat să fac şi câteva poze (ruşine mie), am “furat” poza articolului de aici.

 

Comments (4)

 • Lia

  reduceri de studenti n-au?

  reply
 • Tot ii mai ieftin decat la TCM 😀

  reply
 • afocska

  si pe mine ma intereseaza, insa numai dimineata. stie cineva de la ce ora este intrarea, si daca se poate face abonament (si cat costa)

  reply

Post a Comment