Târgu Mureş
19 Jul, Friday
32° C
TOP

Fashion Show în Complexul Weekend

Oricât încerc să vin zen din concediu şi împăcat cu mine însumi şi cu lumea nu reuşesc nicicum să mă menţin. Cum pun piciorul prin România deschid netul ma lovesc de tot felul de oameni.

Pe prietenele mele de la malio le ştiţi? geniile marketingului mureşean, mama şi tata evenimentelor din mureş , antrenoare de hostesse şi sampleriţe şi umeraşe, ce să mai ….când o să fiu mare dacă ajung ca ele să mă împuşcaţi!

No greieraşele lor minuscule ce-au debitat pentru Peninsula? să facă un show fashion în complexul weekend  sâmbătă 27 august pentru că fanii lui Mark Shultz şi Andi C sunt interesaţi de cârpele care le prezinta Malio. Nu mai vorbim că acolo se vor bate pentru un loc in faţă iubitorii genului muzical folcloristic popular promovat de nimeni alţii decât HammerFall, primul rând e al lor. Evident şi ora e aleasă perfect 17.30 că de la 18 încep concertele….

Că gagicile astea n-au treabă cu viaţa şi lumea m-am lamurit. Dar cine-i şef de marketing la promenada? l-aş angaja la mine numai ca să-l/o pot da afară!

Promit să fiu zen pentru peninsula…. yaaaaaaaaannnnnnnngg!

Comments (17)

 • VladCatalin

  Sincer Mihai, chiar nu inteleg cu ce ti-au gresit fetele de la Malio.

  reply
 • De ce te yey de Promenada! E un punct de referinta in Mures, no? Malio, estem Maglio!

  reply
 • Esteeeeee :)) Vi la prezentare ? :))

  reply
 • Anonim

  Draga Mihai.Nu esti obligat sa participi sau sa citesti despre defilarile si prezentarile ce le organizeaza compania malio.Sincer parerea ta nu conteaza pentru nimeni , si te cam bagi in seama probabil ai prea mult timp liber si nu ai ce face cu el.Nu cred ca ar trebui sa te doara pe tine capul de ce prezentari se organizeaza cand si cum.Ar trebui sa pastrezi comentarile pentru tine si sa nu mai dai cu ”muci in fasole” pentru ca nu demonstrezi nimic cu aceste comentarii care nu ating pe nimeni.

  reply
 • Anonimus

  Ei bine ar trebui sa-ti gasesti un hobby si nar mai trebui sati bagi nasul unde nu iti fierbe oala eu personal nam nimic cu tine dar ce ai cu bietele fete de la malio???? FRATE DE LA OM LA OM CINEVA O SA TE JUDECE ACOLO SUS !!!! Si apropo daca te crezi chiar asa de mare si tare de ce nu te apuci de prezentat in rochitze daca tot ai tendintze cu moda!!!! HAI PA DRAGA OMULE REVINO-TI !!! CU DRAG FRATEE TAU ANONIM ITI DA SFATURI BUNA LA REVEDERE

  reply
  • “…la odorheiul secuiesc propun un spectacol de cantece patriotice romanesti… ”
   Tre sa dau un LIKE la asta! 🙂 Jaj, te Mihaly!

   reply
 • gagicarul

  la sale mai in pace veziti de ce ai in pantaloni si lasale in pace nu vreau sa par nepoliticos da ce ai bre cu ele lasale in amaru’ lor!!!!!!X(X(X(

  reply
 • gagicarul

  atata iti trebuia sa vi la prezentare k cred ca te jupuiau alea

  reply
 • Laci

  e jenant ce faci mai mihai!!! Si de prost gust! Pe langa nesimtit, esti si vulgar , si dai cu noroi in niste perdoane pe care banuiesc ca nu le cunosti! Eu zic sa incetezi ca a fost suficient.
  Ps: eu daca as fi in locul celor de la malio , te-as da in judecata pentru calomnie!!! Chiar sper sa o faca!

  reply

Post a Comment