Târgu Mureş
22 May, Wednesday
18° C
TOP

HAI IN GALERIA BLOGGERILOR LA TRIATHLON CHALLENGE MAMAIA 2011

Sustineti echipa Splash, Flash & Dash Team (din care fac si eu parte) la Triathlon Challenge si puteti sa castigati. Sunt puse in joc  3 premii consistente pentru sustinatorii echipelor care ies pe primele 3 locuri. Daca iesim pe primul loc puteti sa castigati un ceas polar, pentru locul 2 si 3 se acorda cate un ciclocomputer performant.

Pasi de urmarit:

  1. Alege-ti echipa favorita = Splash, Flash & Dash Team. Scrie pe blog* un articol in care sa spui ceva de genu: “Io, Mai Marele/Mic Blogger Parcalab de Hunedoara, Mircea Zircovski sustin echipa Splash, Flash & Dash Team la Triathlon Challenge Mamaia 2011 pentru urmatoarele 3 motive: 1…2…3″. Nu se supara nimeni daca pui un link spre www.trichallenge.ro
  2. Anunta-ne ca ai scris printr-un mail la bogdan.antohe [at] smartatletic.ro, cu urmatoarele detalii: numele tau din buletin, linkul catre blog (unde ai scris) si un nr de telefon. Ai timp pana pe 1 septembrie la ora 20:00.
  3. Noi te bagam in Galeria Bloggerilor
  4. Pe 3 septembrie, dupa ce se termina competitia si vedem primele 3 echipe, bloggerii pe care i-ati sustinut vor face o extragere ad-hoc: echipa de pe locul 1 va extrage sustinatorul care ia Polarul, locul 2 si 3 extragere pentru cele 2 ciclocomputere.

Mai multe detalii gasiti pe adresa http://www.trichallenge.ro/haiingaleriabloggerilor/. Sper sa castigam noi premiul cel mare asa ca apucati-va de scris 🙂

Laci

Post a Comment