Târgu Mureş
19 May, Sunday
12° C
TOP

Femeile inconjoara pamantul, editia a III-a

Nu mai e un secret ca eu spijin si incurajez voluntariatul. Mi se pare una din cele mai eficiente metode pentru dezvoltarea personala. Din voluntariat am invatat foarte multe lucruri, pe care le-am aplicat apoi inclusiv pe plan profesional.

Acum un an m-am inscris intr-un ONG local, asociatia Femeia Mileniului III. Cu toate ca nu am fost cea mai activa membra, incerc sa contribui la vizibilitatea acestui ONG si sa particip la actiuni organizate de colegele mele. Acum doi ani, respectiv in 2012, Femeia Mileniului III lua parte la prima editie a “Women Walk the World”, eveniment initiat de catre organizatia mama Associated Country Women of the World – ACWW.

Evenimentul are ca scop vizibilitatea ONG-urilor, promovarea mersului pe jos, protejarea mediului etc. Conceptul e simplu: timp de doua ore, oricine doreste poate sa ia parte la o plimbare din centrul orasului pana la Platou si inapoi.  De asemenea,se doreste ca toate membrele organizatiilor afiliate sa fie impreuna in aceasta zi, iar daca fiecare organizatie membra va lua parte la acest eveniment in jurul datei de 29 aprilie, timp de 24 de ore femeile se vor “plimba in jurul pamantului”.

Toata lumea  e bine venita si e de dorit sa ne strangem cat mai multi. Asadar, sambata 26 aprilie la ora 10,00  in fata ceasului cu flori vom participa in cadrul Plimbarii femeilor in jurul Lumii.

 

Post a Comment