Târgu Mureş
23 Mar, Thursday
17° C
TOP

Șuie Paparude @Carioca Club

După o pauză de aproape jumătate de an, una dintre cele mai iubite trupe din România, revine pe scenă în Târgu-Mureș. Este vorba despre Șuie Paparude.

Michi, Bean și Dobrică vor aduce odată cu muzica, o stare de spirit memorabilă. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 26 aprilie, de la ora 22:00, la Carioca Club.

Warmup: RFDJ 
After:  DJ Sauce  

Îți poți achiziționa biletul  în avans la prețul de 20 lei astfel:
– La Carioca între 17-20 (marti, miercuri și joi)
– La J’ai Bistrot (all day long)
– La Pensiunea Cristina (all day long) – Str. Piatra de Moara 1A (Vis a vis de Mocca)

Biletele se vând foarte repede, așa că grăbește-te, dacă nu vrei să ratezi această petrecere! Nu uita, îți pregătim și un concurs, în care poți câștiga invitații la Șuie Paparude!

 

Majdnem fél éves kényszerszünet után, Románia egyik legismertebb és legszeretettebb együttese visszatér a színpadra, méghozzá Marosvásárhelyre. A Șuie Paparude-ról van szó. Michi, Bean és Dobrică a zene mellett, egy maradandó kedélyállapotot is hoznak majd magukkal. Az eseményre szombaton, április 26-án kerül sor, 22:00 órától, a Carioca Club-ban.

Warmup: RFDJ 
After:  DJ Sauce  

Jegyeket elővételben a következő módon vásárolhatsz, 20 lej értékben:
– A Carioca-ból kedden, szerdan és csütörtökön 17 és 20 óra között
– A J’ai Bistrot-ból egész nap
– A Cristina panzióból a Moccával szemben

A jegyek nagyon gyorsan kelnek el, ezért azt javaslom, hogy siess a megvásárlásukkal, ha nem szeretnél lemaradni erről az estéről! Ne feledd, egy újabb versennyel is készülünk, amely során meghívókat nyerhetsz a szombati estére!

 

Post a Comment