Târgu Mureş
22 Mar, Wednesday
6° C
TOP

Festival cu choppere si camioane tunate

The Most Beautiful Truck and Chopper Festival este cel mai mare festival de camioane si choppere din estul Europei. Evenimentul va avea loc pe 21 si 22 septembrie pe Autodromul IFPTR din Targu Mures (langa Aeroportul Mures) si va consta din trei intreceri marete pentru trei categorii distincte.
The Most Beautiful Truck – este un concurs de frumusete intre camioane, indiferent de marca acestuia sau de dotarile lui. Fiecare participant in cadrul acestui concurs trebuie sa isi inscrie camionul pe site, in categoria “Camion” cu cat mai multe detalii si fotografii ale camionului. Inainte de festival, pe site va fi afisata lista camioanelor finaliste care vor participa la intrecerea de pe Autodromul IFPTR. Acestea vor fi alese, in ordine descrescatoare, in urma voturilor de pe site.
The Most Beautiful Chopper – este un concurs de frumusete intre choppere care urmeaza acelasi sistem ca The Most Beautiful Truck. Inscriere pe site urmata de votare si afisarea listei chopperelor cu cele mai multe voturi.
Cel Mai Bun Sofer Profesionist IFPTR – este un concurs de indemanare adresat tuturor soferilor profesionisti din Romania, indiferent de varsta sau experienta. Fiecare sofer care vrea sa participe la acest concurs trebuie sa completeze testul online de pe site, in categoria “Sofer”, si in functie de punctajul obtinut, sa participe la finala din cadrul Festivalului. Sunteti asteptati cu tone de distractie si mii de cai putere, pe 21 si 22 septembrie, la Targu Mures.
Vor canta Trooper, Zdob si Zdub, Zadar si desigur proaspetii debutanti mureseni de la The outSiders. Serile vor fi animate de DJ Wanda. Moto TGM, asociatia motocilistilor mureseni va fi prezenta cu stand in cadrul festivalului cu multe, multe… foarte multe surprise!

BILETE FESTIVAL:

Bilet o zi                                               20 lei/persoana

Abonament (ziua I + ziua II)             30 lei/persoana

Abonament  Chopper*                      35 lei/chopper

Copiii pana in 14 ani                         intrare gratuita insotiti de un adult

*chopper + conducatorul acestuia, camping si parcare incluse pe toata durata festivalului

Accesul camioanelor (camion+sofer)  50 lei/2 zile

Va asteptam!
IMPORTANT: transport gratuit la festival din ora in  ora de la Sala Polivalenta!

Comments (1)

  • Ai uitat sa mentionezi doua lucruri importante, spun eu 🙂

    1. site-ul oficial este: http://www.choppertruckfestival.com

    2. “Transport GRATUIT din ora in ora la Festival!!!

    De la Sala Polivalenta catre Autodrom si retur, sambata intre 11:00-20:00 si duminica intre 11:00-14:00.”

    reply

Post a Comment