Târgu Mureş
30 May, Thursday
15° C
TOP

AWAKE – Un nou val de artiști

După ce în luna decembrie, cu 6 zile înainte de Crăciun, s-au anunțat primele nume care fac parte din line-up-ul acestui an (Netsky, JP Cooper,Pussy Riot, De Staat, Triggerfinger si AJ Tracey), AWAKE anunță următoarea serie de artiști care promit să creeze o atmosferă incendiară în cadrul festivalului: Lady Leshurr, Dirtyphonics live, Moonlight Breakfast și The Mono Jacks sunt doar câțiva din noii artiști confirmați pentru cea de-a treia ediție AWAKE.

Lady Leshurr va captiva publicul festivalului cu note de grime și rap. Leshurr s-a făcut remarcată cu viralul „Queen’s Speech”. Seria a ajuns deja la cea de-a 7-a parte, în timp ce Leshurr a lucrat în paralel piese noi: „Black Panther” și „R.I.P.” și a vândut concerte sold-out în cele mai mari orașe ale lumii.

Dirtyphonics vin cu show-ul lor live de Hybrid, drum and bass, dubstep și drumstep. Trupa franceză a colaborat de-a lungul timpului cu nume recunoscute mondial (Linkin Park, Skrillex, Kaskade, Modestep, Marilyn Manson) și a energizat publicul unora dintre cele mai importante festivaluri internaționale.

Trupe românești cunoscute precum Moonlight Breakfast, The Mono Jacks și Grimus vor impărți scena de la AWAKE în 2019. Moonlight Breakfast va aduce un mix urban de Soul, Electro, Beat, Nu-Jazz și Swing, în timp ce The Mono Jacks și Grimus vor contrabalansa domeniul Teleki, cu rock alternativ.

Experiența muzicală a festivalului va fi completata de Blahalouisiana (indie-pop/ beat-rock/pop-rock) și Mörk(soul si funk) din Ungaria, de Michael Schack (show de tobe) și Thomas Pcz (show de vioară). DJ Ethylen, DJ Sauce, Bad And Boujee Party by Dj Oldsjull & Dj Lexi, Manuel Riva, Andrew Dum si Dj Antenna vor transforma parcul castelului într-un ring de beats și dans. Organizatorii AWAKE promit să anunțe mai multe nume în curând.

AWAKE 2019 are loc între 15 si 18 august pe domeniul frumosului castel Teleki din Gornești, Mureș, unde muzica se va îmbina alchimic cu alte forme de arta contemporană.

Abonamentele sunt disponibile pe tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro și eventim.ro. Abonamentele Speed Bird rămân active la prețurile de 139 RON și 169 RON (+camping) pentru încă două săptămâni.

 

Post a Comment