Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
10° C
TOP

Festivalul Național Studențesc de Muzică Ușoară „Armonii muzicale”

Casa de Cultură a Studenților organizează începând de mâine și până duminică a II-a ediție a Festivalului Național Studențesc de Muzică Ușoară „Armonii muzicale” la Sala de spectacole „Mihai Eminescu” din Târgu Mureș.

Festivalul Național Studențesc de Muzică Ușoară este creat ca o manifestare cultural artistică, adresată tinerilor iubitori de muzică ușoară cu calități interpretative. 

Acest festival concurs își dorește promovarea tinerelor talente românești și nu numai. Anul trecut, Giurgiu Larisa Roxana a fost câștigătoarea Marelui Trofeu a primei ediții a Festivalului. Actualmente numele de scenă al câștigătoarei este ROXEN.

Concursul de Muzică Ușoară va începe vineri, 25 octombrie, de la ora 18:00. La concurs pot participa doi studenți din fiecare casă de cultură a studenților din țară. Festivalul Național Studențesc de Muzică Ușoară se adresează tinerilor și studenților din centrele universitare cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, care respectă regulamentul festivalului.

La această ediție s-a introdus secțiunea Interpretare, la care este obligatorie participarea cu două piese, din care una să fie în limba română. 

Juriul va fi alcătuit din specialiști și personalități ale muzicii ușoare, iar drept invitați la această ediție îi avem pe Oamenii Dimineții.

Sâmbătă, 26 octombrie, începând cu orele 18:00, va avea loc Spectacolul de Gală, în cadrul căreia participanții vor fi premiați. Se acordă locul I, II și III, precum și Trofeul Festivalului.

Intrarea este liberă.

Post a Comment