Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
31° C
TOP

Festivalul Peninsula oferă acces liber persoanelor cu dizabilităţi

În urma ultimului comunicat de presă legat de Peninsula 2013 am aflat că persoanele cu dizabilităţi vor beneficia de gratuitate pe tot parcursul celor 4 zile de festival. Totodată, însoţitorul persoanei în cauză beneficiază de o reducere de 50%.

Pe teritoriul Peninsula vor fi amplasate toalete special amenajate pentru persoanele cu handicap. Cei care doresc să se înscrie pe listă o pot face şi la sediul Serviciului de Ajutor Maltez din Cluj-Napoca, din str. Nuferilor 1/9, la adresa de mail maltez@maltez.ro sau la numărul de telefon 0264 595 801. Termenul limită de înscriere pe listă este 10 iulie.

În acelaşi comunicat am aflat că antePeninsula va avea loc un eveniment dedicat lupei împotriva consumului de droguri, organizat în colaborare cu Asociaţia Caritas. Acesta va avea loc marţi, 25 iunie, la sediul Asociaţiei Caritas – Piaţa Cipariu Cluj Napoca f.n. (catedrala Greco-Catolică în construcţie), cu începere de la ora 11.00. Festivalul Peninsula va avea, anul acesta, un program educativ de prevenire a consumului de droguri în şcoli. Se vor pune la dispoziţia partenerilor, un număr de 1.000 de brăţări siliconate inscripţionate cu un mesaj antidrog, care vor fi vândute în cadrul evenimentului. Suma adunată astfel va fi folosită pentru implementarea unui proiect de prevenire a consumului de droguri în şcoli.

S-a cam intrat pe ultima sută de metrii cu festivalul. Nu ştiu cât de bine o să iasă, sunt puţin rezervată, dar ce ştiu sigur e că noi vom fi în primul rând şi vom relata ce se întâmplă pas cu pas.

Festivalul Peninsula are loc între 18 şi 21 iulie în Cluj-Napoca, pe Valea Gârbăului. Până pe 17 iulie preţul unui abonament este de 180 de lei,iar la faţa locului poate fi achiziţionat cu 210 lei. Abonamentele care includ facilităţile de campare costă 210 lei (până pe 17 iulie), respectiv 240 de lei (la faţa locului). Biletul de o zi costă 70 de lei până pe 17 iulie şi 90 de lei dacă este cumpărat de la intrarea la festival. Să ne vedem cu bine :).

Post a Comment