Târgu Mureş
25 Feb, Sunday
12° C
TOP

Prima zi de Electric Castle !

Toată țara-i aici!dar toatăă…! Bonțida zumzăie și vibrează; lumea vine și vine și mai și pleacă dar tot aici se întoarce.

Pentru început trebuie să spun că ne-a fost cam greu să găsim parcarea de lângă corturi dar cu indicații am reușit. Cu organizarea puțin cam…greu dar la următoarea ediție va fi mai bine sigur. 😉

După ce ne-am ales ‘bucățica’ de pământ pe care ne-am instalat cortul, am plecat în cercetare.

Concurs de skateboarding din partea Street Heroes, sesiuni de grafitii, workshopuri toate în amiaza primei zile de festival.

Token-urile luate(1 T=6 LEI), răcoritorul în mână, direcția Main Stage unde am prins foarte puțin din concertul celor de la Les Elephantes Bizarres. Lor le-a urmat Moonlight Breakfast care a încălzit bine publicul, cheful de petrecere fierbând ușor în noi.

Prima conferință de presă l-a avut ca invitat pe solistul trupei Dub Pistols. Very nice guy I would say ! Conferința a decurs foarte lejer.

Press : ” Cum țineți pasul cu noile timpuri, cu noile trupe, cum reușiți să vă mențineți pe poziție?”

Barry Ashworth : ” Trebuie să faci ceea ce trebuie să faci. Trebuie să continui în ceea ce faci.”

Press :” Câți membrii are momentan trupa?”

Barry Ashworth :” Nu știu! Sunt membrii care pleacă, apoi trebuie înlocuiți. Nu știu câți suntem momentan dar suntem cei necesari.”

Solistul a ținut să precizeze că se bucură că este la acest festival, menționând în același timp că aceasta este și cea mai bună perioadă din cariera lor. Am simțit-o pe deplin, concertul celor de la Dub Pistols strângând cel mai mare public al primei seri. Un concert viu, energic, vibrant!

Stanton Warriors le-au urmat. Un amestec cu sunete tradiționale și underground house, hip hop, electric și funk, Stanton Warriors și-au creat o semnătură muzicală, publicul simțind energia care le era transmisă de pe scenă. De aici țup țup la Mihai Popoviciu !

Bași la maxim de la începutul până la sfârșitul nopții !

Numărul celor care au intrat pe ”ținutul” festivalului a fost în jurul a 8000-9000 persoane !

Pozele vor vorbi mult mai  bine despre atmosfera Electric Castle !

Stay tuned, ziua 2 este în desfășurare !

[AFG_gallery id=’4′]

Credit Foto: Dorin Bonta

www.dorinbonta.ro

Post a Comment