Târgu Mureş
24 Apr, Wednesday
17° C
TOP
cineplexx

Filme noi la Cineplexx!

Începând de astăzi, ofertei de la Cineplexx Târgu Mureș i se alătură 2 filme noi! 🍿🍿

CODUL ASASINULUI (N15)

PREMIERA: 27 august

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Acţiune

DISTRIBUȚIE: Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Maggie Q, George Pistereanu, Tudor Chirila, Florin Piersic Jr.

SINOPSIS

Salvată în copilărie de legendarul asasin Moody (Samuel L. Jackson) și antrenată pentru a continua afacerile familiei, Anna (Maggie Q) devine cea mai de succes asasină. Dar când Moody, cel care i-a fost ca un tată și a învătat-o tot ce știe pentru a-și purta de grijă, este ucis, ea jură să găsească răzbunarea. 

PROGRAM: 

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

CANDYMAN (N15) 

PREMIERA: 27 august

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Thriller, Horror

DISTRIBUȚIE: Colman Domingo, Yahya Abdul-Mateen II, Tony Todd, Nathan Stewart-Jarrett

SINOPSIS

O „continuare spirituală” a filmului de groază „Candyman” (1992), a cărui acțiune revine în cartierul Cabrini Green din Chicago, acolo unde a început legenda. Dintotdeauna locuitorii cartierului au fost terorizați de o poveste care s-a răspândit în comunitate despre un ucigaș supranatural cu o mână-cârlig, ușor de invocat de cei care îndrăznesc să îi repete numele de cinci ori într-o oglindă.

În zilele noastre, un artist vizual pe nume Anthony McCoy și iubita sa, o directoare de galerie de artă pe nume Brianna Cartwright, s-au mutat într-un apartament luxos din cartierul Cabrini, de nerecunoscut în prezent.

Anthony, fiind în impas în carieră și disperat să-și păstreze statutul în lumea artei din Chicago, începe să exploreze prin picturi detalii macabre bazate pe adevărata poveste a lui Candyman, deschizând, fără să știe, o ușă către un trecut complex și dezlănțuind valul terifiant de violențe care îl vor pune față în față cu propriul destin.

PROGRAM: 

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

Post a Comment