Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
19° C
TOP

Vâltoarea Pup-up Forgatag la 112 Coffee & Co.

Întâlnirea iubitorilor de cafea ☕ și animale de companie 🐾 la 112 Coffee & Co.

Ediția acestui an aduce în cadrul evenimentului Vâltoarea Mureșeană o noutate și anume Pup-up Café, o bine cunoscută întâlnire a tuturor iubitorilor de animale, în cadrul căreia patrupedele se pot juca fără nicio grijă, în timp ce proprietarii animalelor pot savura o cafea gustoasă, de specialitate.

Un aspect important al evenimentului este acela umanitar, de a aduna fonduri pentru animalele neajutorate sau bolnave.

La noi în oraș, Pup-up Café este organizat de 112 Coffee & Co. și PetPortrait.ro, care asigură imortalizarea acestor momente de neuitat. Acum se alătură și Vâltoarea Mureșeană, astfel îmbogățind paleta bogată de evenimente și cu iubitorii de animale și patrupedele lor.

Desigur, și de această dată pot fi sprijinite adăpostul de animale și organizațiile de protecție a animalelor, care vor fi la fața locului și își vor prezenta activitatea și vor primi toate cele bune și de folos animăluțelor și anume mâncare, medicamente, jucării, bani sau orice altceva vrei și poți aduce.

Programul complet poate fi vizualizat AICI!

 Vâltoarea Pup-up Forgatag va avea loc în acest weekend, 28 – 29 august 2021, în intervalul orar 09:00 – 13:00 la 112 Coffee & Co. (strada George Enescu nr 2).


Așadar nu îți rămâne decât să îți rezervi weekendul pentru a te întâlni, la o cafea bună, cu oameni faini și iubitori de animale!

Hai cu al tău drag patruped la socializare și relaxare, la Vâltoarea Pup-up Forgatag! 😀

Post a Comment