Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
21° C
TOP

Florin Giuglea Group Live

A venit toamna, iar toate gândurile se adună melancolic în emoții, în foșnet de frunze și fredonări de muzică veche sau nouă, din toate genurile posibile, iar eu le aud. Îți aud gândurile și te invit să ascultăm împreună acel gen de muzică, ce te îndeamnă să lași toate deoparte, să dansezi alături de persoana iubită și să te bucuri de atmosferă pe acorduri de Blues.

Totul e pe bune și e live. Florin Giuglea Group va întreține atmosfera pentru câteva zeci de minute pe ritmuri Blues. Artistul de la care vine numele grupului, Giuglea Florin,  chitarist care a străbătut lumea în lung și în lat pentru a-și dezvolta calitățile și pentru a-și îmbogăți repertoriul din vasta cultură a blues-rock-ului, petrecând o vreme prin ținuturile americane, căutând voci adevărate ale muzicii blues și  întâlnind muzicieni autentici de blues,  aduce astăzi magia blues-ului în Europa, în țara în care s-a născut, împreună cu o parte din sufletul lui: “Invitation to the Blues”. Cel care de-a lungul timpului a concertat alături de câteva trupe românești precum: The Blue Spirit, Publika sau chiar band-ul sopranei Felicia Filip, vine în Târgu Mureș pentru o reprezentație de zile mari.

Dacă nu ți-ai făcut încă planurile pentru joi seara, 6 Octombrie, te așteptăm la Jazz&Blues Club de la ora 20 pentru o seară în compania lui Florin și a muzicii sale magice.

Post a Comment