Târgu Mureş
02 Jun, Friday
14° C
TOP

Magazinul Lidl se închide pentru modernizare

Magazinul Lidl situat pe strada Sinaia nr. 3 va fi închis pentru modernizare!

Lidl își propune să îmbunătățească permanent experiențele clienților în timpul cumpărăturilor și, din acest motiv, va investi în reamenajarea magazinului Lidl din Tîrgu Mureș, situat pe strada Sinaia, nr. 3. Acesta va fi închis în zilele de 11 și 12 octombrie, urmând a se redeschide în data de 13 octombrie.

Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb și negru, pentru o lizibilitate sporită.

În plus, pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.

Încă de la deschiderea de joi, 13 octombrie, și până duminică, 16 octombrie, magazinul Lidl de pe str. Sinaia, nr. 3 îi va așteapta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri.

Pe durata lucrărilor de modernizare a unității, clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl din apropiere, de pe str. Livezeni, nr. 6 și str. Gheorghe Doja, nr. 62A.

Post a Comment