Târgu Mureş
25 Feb, Sunday
8° C
TOP

Folk cu Adrian Ivanițchi și Cătălin Condurache

Când aud folk, mă gândesc la un gen de muzică plăcut, relaxant și expresiv, la melodiile acelea potrivite pentru cântat în jurul focului de tabără și, mai ales, la muzica îndrăgită de părinții mei. Poate mulți dintre voi sunteți în asentimentul meu. Oricum, cred că se poate spune că folkul e un gen al cărei faimă se află în trecut. Totuși, concertele artiștilor autohtoni care se subscriu acestui gen sunt încă apreciate și frecventate. După o săptămână de toamnă plină, ce bine prinde un concert într-o atmosferă de sufragerie plină cu oameni dragi, nu?

Și iac-așa, Dublin Irish Pub vă invită vinerea asta, de la ora 20:00 la concertul consacraților folkiști Adrian Ivanițchi și Cătălin Condurache. Cu prilejul concertului se vor lansa și la noi în oraș o serie de albume ale celor doi: Tânăr și acum (2017), Golden Folks (2017) și Generația Ta (2007, reeditat). O seară degajată, o seară între prieteni – cam așa se anunță vinerea ce urmează, în Dublin.

Costul unui bilet este de 20 RON, și se poate achiziționa online sau direct de la local, iar rezervările se pot face la numărul de telefon 0757 570 777. Toată lumea este binevenită. 😀

FB Event

Post a Comment