Târgu Mureș
01 Apr, Wednesday
-5° C
TOP
fonduri europene

Fonduri europene din județul Mureș. Chiar? Unde?

Alegerile locale sunt tot mai aproape. În perioada aceasta, tot omu’ de rând începe să cugete mai mult decât altădată asupra realizărilor celor pe care i-a ales cu 4 ani în urmă. Dar la capitolul atragere de fonduri europene cum stăm?

Ce au făcut? Cum au făcut? Unde au făcut? Măcar au făcut și ei ceva…

Lăsând gluma la o parte, aceasta e o prioadă foarte propice autoinformării. În fond, fiecare își stabilește viitoarele opțiuni electorale după propria „grilă de analiză.” Ei bine Europa Direct Regiunea Centru și Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Centru vor să ne faciliteze procesul ăsta individual de evaluare. Miercuri, 26 februarie, suntem invitați în Sala Mare de Ședință a Palatului Prefecturii, începând cu ora 11:00, la o dezbatere pe tema investițiilor europene din județul nostru.

Cred că va fi interesant de văzut cât de „cu cap” au fost accesate și folosite fondurile comunitare nerambursabile pe la noi. Dacă vei vrea să participi, nu uita să completezi acest formular de participare.

Cu gândirea critică, înainte! Marș!

Într-o vreme era cunoscut ca „veșnicul voluntar.” Acum coordonează voluntari, e tot timpul plecat teleleu pe undeva, se implică în proiectele care, speră el, vor aduce acel abstract „bine” și, cel puțin așa se aude pe surse, e student în an terminal la Cluj. Păr creț (și minte creață), zâmbet larg, optimism realist cât încape între două urechi. Ăsta-i Ovi.

Postează comentariu