17 Jun, Monday
0° C
TOP

Fosta Berărie Rieder e acum local de manele

Dacă vă amintiţi de berăria Rieder, se pare că berea şi muzica rock nu e chiar pe placul tîrgumureşenilor. Aşa că Berăria a fost preluată de noi proprietari şi s-a transformat, da aţi ghicit, în local cu manele. În fiecare weekend puteţi să-i ascultaţi pe Ionuţ zis Guţă şi formaţia.   Cred că în total în Tg  Mureş sunt vreo 6 localuri cu manele şi lăutari.

Da ştiu, tîrgumureşenii sunt altfel  şi iubitori de cultură….. şi shaorma.

Comments (9)

 • carmen

  Damn … Maneaua castiga !! pff…

  reply
 • Care sunt cele 6 localuri?

  reply
   • La astoria am fost doar sa mananac o data (sper ca nu incurc carciumile), triumf si miorita habar nu am unde sunt, dar legat de casuta bunicii si tempo nu sunt deacord cu tine, chiar frecventez cele doua localuri dar manea nu am auzit niciodata(nu spun ca nu se canta la cerere), deci nu cred ca se poate cataloghiza ca si local de manea. Ca se deschide un club exclusiv de manea, nu vad nimic iesit din comun, am fost in sibiu intr-un club de manea, si crede-ma lumea avea un comportament extrem de ok, se pare daca toti sunt intr-un loc se comporta normal.

    reply
 • mihaly

  si la rieder aveau cel mai bun ciolan la cuptor 😐
  pacat

  reply
 • What

  da numa iubitori de cultura is muresenii, hai sa numaram discotecile ca nu sunt atatea cat localurile astea si clar nu is asa de populate … dar in schimb oamenii se dau foarte rafinati ssi culti 😉 bravo

  reply
 • noroc ca e aproape muresul, sa mai spele din “cultura”

  reply

Post a Comment