Târgu Mureş
12 Apr, Friday
13° C
TOP

Tricou de uriaș

Un PET mic pentru om, un Tricou de Uriaș pentru omenire.

Acesta este sloganul celei mai recente campanii de promovare a reciclării, demarată de Asociația 11even, cu sprijinul Kaufland România și Federația Română de Rugby.

Proiectul propune realizarea unui nou record atestat de Guinness World Records, pentru cel mai mare tricou din lume. Cu dimensiuni estimate la nivelul unui teren de rugby, tricoul va fi realizat complet din țesătură reciclată din material plastic. Pentru aceasta, în perioada 01-22 martie 2023, organizatorii lansează invitația tuturor doritorilor de a se alătura acestui demers și de a strânge împreună peste 250.000 de PETuri, în magazinele Kaufland din toată România.

Dacă dorești să contribui poți aduce oricâte PETuri de până la 3 litrii la aparatele de reciclat din parcările tuturor magazinelor Kaufland din țară. Pentru a lua parte și la tombola organizată cu această ocazie, trebuie reciclate 5 PETuri odată. Aparatul emite un bon cu un cod unic, care poate fi înscris pe site-ul www.tricoudeurias.ro pentru a participa la concurs. Între premiile oferite de organizatori se regăsesc tricouri replică ale Tricoului de Uriaș, realizate din fibră de plastic 100% reciclat, tricouri și mingi semnate de jucătorii echipei naționale de rugby a României, sau experiențe la evenimentul de atestare a recordului.

Pe 22 aprilie 2023, cu ocazia Zilei Internaționale a Pământului, organizatorii își doresc să stabilească, cu ajutorul tău, un nou record mondial atestat de Guinness World Records. Alături de Kaufland România, partenerul principal al proiectului, și de echipa națională de Rugby a României, vor desfășura pe Stadionul Arcul de Triumf din București Cel mai mare tricou din lume, un adevărat Tricou de Uriaș.

Și pentru ei că doresc să-i răsplătească pe uriașii de mâine – cei cu ajutorul cărora vor putea realiza acest obiectiv, după evenimentul de atestare, din materialul folosit pentru tricoul destinat recordului se vor produce peste 12.000 de tricouri de adulți și copii, care vor fi donate pe parcursul anului în cadrul evenimentelor Bucurie în Mișcare.

Mai multe informații despre posibilitatea de implicare în proiect, stadiul colectării și informații despre reciclarea corectă a plasticului se regăsesc pe www.tricoudeurias.ro sau pe paginile organizatorilor de social media.

Mai multe detalii despre programul Bucurie în Mișcare aici: www.bucurieinmiscare.ro

Hai, implică-te! Mai simplu de atât nu a fost niciodată! Un mic PET, pentru un mare bine! 😀

Post a Comment