Târgu Mureş
02 Dec, Saturday
8° C
TOP

Gala Caritabilă de Crăciun

JCI Târgu-Mureș (care au fost desemnați de curând ca fiind cea mai bună organizație nou înființată pe plan local!) ne invită să facem o faptă bună în decembrie. Aceștia organizează o Gală Caritabilă de Crăciun, un eveniment plin de muzică, momente magice și povești de neuitat, datorită sponsorilor și artiștilor care au acceptat să sprijine această inițiativă de binefacere.

Scopul acestui eveniment este sprijinirea financiară a asociației Sfânta Elisabeta, care, pentru a reuși să-și stabilizeze situația pe plan financiar, ar avea nevoie de un ajutor în valoare de 25.000 RON.

Dorința tuturor celor implicați în eveniment este de a evita dezbinarea centrului și de a ține copiii împreună pentru cât mai mult timp, în familia pe care au reușit să o formeze de-a lungul anilor. 

Gala Caritabilă va avea loc în data de 14 decembrie, de la ora 18:00, în sala Gold a complexului Romarta Luxury Events, iar pentru a-și atinge scopul și a ajunge la suma necesară, JCI invită persoanele participante să doneze o sumă minimă de 100 RON.

Programul va cuprinde: 

– bufet suedez
– momente artistice muzicale
– dans popular
– tombolă cu premii
– veți cunoaște copiii din Centrul Sf. Elisabeta, care ne vor cânta colinde
– moment de stand-up comedy cu învățături
– demonstrație de dans: Tango
– artistul serii
– iar la final, toată lumea este invitată la petrecere pe muzica DJ-ului.

Pentru participarea la eveniment și a vă asigura un loc trebuie completat formularul.

Donația se poate face la locație, înainte de eveniment, sau în contul JCI Târgu Mureș:
IBAN: RO75 BTRL RONC RT03 4753 9801 – Banca Transilvania.
Asociatia JCI ACTIVE CITIZENS MURES

Mai multe detalii puteți afla de pe pagina evenimentului și scriind la contact@jcimures.ro sau sunând la numărul de telefon: 0756 587 381.

Be the change you want to see in the world! 🙂

Post a Comment