Târgu Mureş
29 Feb, Thursday
6° C
TOP

Cum a fost la Târgul Zilele Jocurilor

În perioada 10-12 Noiembrie  a avut loc ediția a treia a  târgului “Zilele jocurilor”, cel mai mare târg de jocuri de societate din țară. Locul de desfășurare a fost în foayerul Teatrului Național Tîrgu Mureș.

Pe durata celor trei zile au călcat pragul Teatrului Național din Tîrgu Mureș peste 4000 de vizitatori, adulți și copii, care au avut ocazia de a vizita standurile expozanților prezenți la târg, veniți din toată țara. Standurilor erau prevăzute cu voluntari care explicau jocurilor expuse, astfel că toată lumea a putut testa un joc înainte de a-l cumpăra.

Ca și anul trecut, s-a păstrat elementul particular și anume colțul dedicat designerilor, unde vizitatorii au putut încerca jocuri prototip, nelansate încă pe piață. A avut loc și un concurs de design de jocuri, cu 15 jocuri înscrise. Au fost două categorii, un joc de cărți cu cel mult 55 cărți și un joc fără limită de componente. Câștigătorii sunt Laszlo Kiss din Oradea cu Wild West Robbers pentru jocul de cărți și Giuliano Drăguleanu din București cu Moonshiners of the Apocalypse pentru jocul fără limită de componente. A avut loc și un mare concurs de kendama, cu 153 participanți și arbitru internațional.

Evenimentul a fost organizat cu ajutorul a peste 40 de tineri voluntari. În cadrul târgului au venit 15 distribuitori și producători de jocuri iar la final s-a organizat o tombolă în care s-au oferit ca premii peste 30 jocuri și suveniruri.  

Ne vedem la anul la o nouă ediție a târgului Zilele jocurilor.

 

Post a Comment