Târgu Mureş
15 Jul, Monday
29° C
TOP

Gala premiilor OutInMures

A doua ediţie a Galelor OutInMureş e aici.

Anul trecut am premiat cele mai bune localuri, servicii, concursuri şi alte nebunii pe baza a ceea ce aţi votat voi, cititiorii OutInMureş. Voturile voastre au fost foarte importante pentru că, până la urmă, sunteţi publicul cel mai de preţ al patronilor şi managerilor de localuri. Pentru voi sunt făcute evenimentele, pe voi trebuie să vă mulţumească serviciile.

După ce ne-am petrecut încă un an scriind recenzii şi anunţând evenimente, pentru a ajunge informaţia cât mai repede la voi, acum vă cerem vouă un feedback.

Aşadar, vă rugăm să completaţi acest survey, faceţi-vă părerea auzită!

În urma voturilor, vom acorda premiile pentru cei mai cei din Tîrgu Mureş.

Sunteţi invitaţi şi la Gală, care va avea loc în Sala Mică a Palatului Culturii, 12 martie (miercuri), între orele 18.30 şi 20.30. Vă aşteptăm cu multe surprize, muzică live şi voie bună.

Anul trecut a fost frumos, acum împlinim însă trei ani. Am mai crescut, deci va fi şi mai bine. Totul depinde de voturile voastre.

Survey aici.

Premiile de anul trecut aici. Poze de anul trecut.

Comments (8)

 • armin

  Asta-i un survey bazat pe ce? pe preferintele tale? din start ai inceput prost
  cine-i sauce? cine-i adi red? Koszika se scrie cu “K”! sau conteaza doar cei din raza ta de groupie?
  de Gentiana nu ai auzit?
  dar de Bobfolk – Feher Csaba?
  Hijack – Willy Scheiber?
  TEO?
  112?
  sa mai continui??
  Fingerpickers, Vodska, Bronx, Toth Kati, Molnar Ede, Boros Emese
  Sau? e afacere pentru tine?
  de ce cateva puburi apar peste tot?
  Office e dancefloor??? omg
  poate daca curata mizeria un pic pe acolo ..ca o data m-am lipit de bar!
  Surveiul asta e kaka.
  Outinmures, you can do better! C’mon!

  reply
  • Codruta

   Armin subscriu si eu , dar in plus e mare pacat ca se ofera niste premii bazate pe un studiu foarte sumar si irelevant, fara o documentare solida si o munca profi de cercetare. Sincera chiar astep sa vad premiantii care sunt ferm convinsa ca ii poate ghici oricine ….. dar na asteptam sa delibereze, clar in taina prin Office, Old, Piaf, etc…… locatii de casa pt acest site … 😉

   reply
   • paula

    Codruta, noi am facut public ceea ce voi cititorii ati votat…fara nici o influenta. Acum daca tu crezi sau nu ca asta e adevarul, deja pe mine nu ma mai priveste. Eu si echipa noastra suntem impacati cu tot 🙂

    reply
   • Data viitoare cand mergi la alegeri, ar fi bine sa faci inainte niste cursuri de politica, sa te documentezi, sa faci cercetare profi, etc. Altfel, votul tau e irelevant. Fuck off.

    reply
    • Codruta

     Desi nu te cunosc iti transmit Mircea ca nu esti un vizitator (al acestui site) educat si manierat, ba chiar nepregatit sa porti un dialog civilizat ….. eu nu am jignit pe nimeni, mi-am exprimat o parere.
     Paul da cred in buna voastra intentie studiul acesta trebuia promovat in toate mediile nu doar pe acest site …. sti exista optiunea link exchange care va putea ajuta sa oferiti posibilitatea sa voteze mult mai multa lume (stiu si eu dau un ex populatia care invata in Tg. Mures dar au domiciliu in mediul rural, sau categ de consumatori care nu acceseaza site vostru dar indirect o puteau face …. etc…) Oricum imi pastrez ideea mea, dar pot totusi sa felicit curajul vostru de a cerceta ….

     reply
     • mihai

      se numeste gala premiilor outinmures. :)) iti fac un desen cu ce presupune asta? crezi tu ca scopul nostru e sa aflam ce cred cititorii nostri sau muresenii in general? la premiile mtv cum fac oare? dar la premiile tvmania? :))

 • Dan

  Sunteţi invitaţi şi la Gală, care va avea loc în Sala Mică a Palatului Culturii, 2 martie (miercuri), între orele 18.30 şi 20.30

  Anul asta ori 2 martie, ori miercuri, ori peste cativa ani cand pica 2 martie miercuri :))

  reply

Post a Comment