17 Jun, Monday
0° C
TOP

Gojira & Planet H | DJ Sauce | Stc @ Saga!

He he! Un mărțișor aparte oferit sexului frumos de către Saga-Cocktails and DreamsGojira& Planet H& Dj Sauce!! 😀

Producători experimentați, Gojira și Planet H au descoperit o compatibilitate sănătoas de bună, lucrând împreună în studio.

După ce au lansat vara asta videoclipul piesei Gojira & Planet H feat. Doc & Deliric – “Fac ce-mi place” precum și remixul Grasu XXL – “Turbofin” (Gojira & Planet H remix), cei doi producători au apărut cu alte două colaborari surprinzătoare, cea cu Kazi Ploae și Delia.

George Andreescu – Gojira activează încă din 2005 pe scena muzicală electro-techno-pop autohtonă, fiind renumit pentru mixurile sale de bass îmbinate cu ritmuri techno, breakbeat și dubstep.

Abordează combinații îndrăznețe și nemaipracticate, prestațiile sale oferind ascultătorilor un plus de adrenalină,chef de pură eliberare! A debutat ca și opening act pentru Faithless, continuând să apară pe scenă alături de nume ca Prodigy, Pendulum, Faithless, Massive Attack, Nero, Borgore, Foreign Beggars și mulți alții!

Planet H – Paul Opriș este un muzician și producător din Cluj-Napoca. A fondat formațiile rock Narkoma și Godmode, iar de 10 ani face în paralel muzică electronică. A început cu IDM, trip hop, iar în ultimii trei ani dubstep și drum and bass. Este renumit pentru remixurile dubstep ale pieselor: Vița de Vie – “Varză”, ROA – “Ne place”, Coma – “Coboara-mă în Rai”. În 2012 a produs împreună cu Gojira piesele “Dă-i mai tare” (feat. DOC) și “Fugi!”(feat. Deliric 1). A împărțit scena în ultimii ani cu Deftones, Borgore, Vaski, BAR9, Calvertron, P Money, Alix Perez, Psychofreud.

 DJ Sauce trece în revistă toate stilurile muzicale de la oldies la prezent, reușind să îmbine genuri precum rock, funk, oldies, ajungând într-un final la muzica electronică.

Prezentările fiind astfel făcute, pentru că le merită artiștii, vă spun că pe data de 1 martie 2014, în Saga-Cocktails and Dreams, începând cu ora 22:00 un mega party va avea loc!!

La intrare se vor “ștampila” bilete – 15 lei!

Important : primele 50 domnișoare au intrarea liberă!!

Să vă distrați până-n zori!! 😉

Post a Comment