Târgu Mureş
15 Jul, Monday
29° C
TOP
Noaptea Albă a Galeriilor,

Galeriile mureșene te invită la Noaptea Albă a Galeriilor!

Din fericire arta nu ține cont de corona, așa că vom avea parte în această toamnă de unul dintre cele mai îndrăgite evenimente culturale ale țării: Noaptea Albă a Galeriilor!

Noaptea Albă a Galeriilor / NAG revine cu o ediție specială extinsă pe durata unui întreg weekend în perioada 2-3-4 octombrie, între orele 18:00 – 00:00. Organizatorii vă invită cu această ocazie să descoperiți cultura contemporană din Târgu-Mureș.

Galerii de artă contemporană, spații muzeala sau alternative și ateliere de artist, puteți să vă înscrieți evenimentele voastre în programul NAG aici https://noapteagaleriilor.ro/inscriere/
NU UITAȚI! Termenul limită de înscriere este astăzi, 25 septembrie!

Evenimentul NAG se va desfășura în concordanță cu normele de siguranță transmise de către Ministerul Culturii prin Ordinul nr. 3.142 din 31 august 2020 pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii. Prin participarea la evenimentul Noaptea Albă a Galeriilor NAG presupune luarea la cunoştinţă şi respectarea acestor reglementări și asumarea riscurilor ce rezultă în urma participării la eveniment de către toţi cei implicați: public, organizatori, participanți.
Noaptea Albă a Galeriilor – NAG este un eveniment inițiat în 2007 la București de către Asociația Ephemair și dezvoltat în orașe din România în parteneriat cu organizații locale.
Partener principal NAG Național: BRD – Groupe Société Générale.

Parteneri NAG Tîrgu-Mureș: Bioeel, Reea.
Proiect co-finanțat de Primăria Municipiului Tîrgu-Mureș prin concursul anual de proiecte culturale.

Post a Comment