Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
21° C
TOP
weekendul

Full weekend @ Uzina Foto

Weekendul acesta are gust bun, sună bine și vine cu o porție bună de râsete și glume (toate dacă vremea va fi, în continuare, prietenă cu Uzina Foto și cu toți ai ei prieteni)! 😀

Așadar, hai să îți povestesc ce poți face începând cu ziua de vineri, 25 septembrie 2020!

Dacă ai poftă de o mâncare diferită (dar foarte bună), ce zici de mâncarea japoneză?

Renumită pentru preparatele bazate pe orez, soia, legume, pește și fructe de mare, bucătăria japoneză este una dintre cele mai delicioase și sănătoase din lume. De fapt, este atât de deosebită încât a fost inclusă pe lista patrimoniilor culturale intangibile UNESCO.

❏ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦:
Vineri, 25 septembrie 2020 👉 17:00 – 22:00
Sâmbătă, 26 septembrie 2020 👉 14:00 – 22:00
Duminică, 27 septembrie 2020 👉 14:00 – 22:00

𝐑𝐞𝐳𝐞𝐫𝐯ă 𝐨 𝐦𝐚𝐬ă:
Formularul de rezervare
aici 👉 https://forms.gle/3iwqDHgaND1ZrzaJA

Și pentru că mâncarea bună merge cu o muzică la fel de bună, ce ai zice de o ”Expoziție de muzică”? 😉

Evenimentul “Expoziție de muzică” va marca ziua în care “criC” aka Robert Leonard, elev la Liceul de Arta din Târgu Mureș, își va marca debutul pe scena muzicii electronice, în curtea fostei uzine Foto.

Pentru că seara a început să fie rece iar în timpul zilei soarele încă ne face pe plac și ne zâmbește, organizatorii au decis să înceapă evenimentele muzicale de la ora 15:00. Sâmbătă, 26 septembrie 2020, da? Bifează ziua!

Nu va fi o petrecere organizată ci o zi de audiție de muzică bună, în compania prietenilor sau a persoanelor dragi ție, daaarr… cu respectarea 𝐨𝐛𝐥𝐢𝐠𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞 a normelor de prevenire COVID-19!

Intrarea este liberă!

Ești rugat să îți faci o rezervare, completând acest formular 👉 https://forms.gle/VftUg1drih1WdiZ76

Și pentru ca weekendul să se termine cât se poate de bine, într-o notă veselă chiar, duminică 27 septembrie 2020, la Uzina Foto ai Stand-Up Comedy cu Vio Dragu, Natanticu și Drăcea!


Unde-s 3 puterea crește, nu? Ei binee… unde-s 3 cu poftă de glume (și au glume bune în program), atunci un stand-up comedy este tare bine venit, nu? Ia-ți biletul de AICI! 😉 Pss…multe bilete nu mai sunt..

🎙 Duminică ora 20:00! (vreme dragă… fii a noastră și a lor prietenă!) 😀

Păi… weekend fain, gustos, relaxant și vesel să ai!

Post a Comment