Târgu Mureş
29 Feb, Thursday
8° C
TOP

GEN.EU (eurOpinions) – premieră

În ziua de astăzi trăim într-o epocă ce a fost catalogată ca fiind epoca vitezei. Mai mult decât atât, tind să fiu de acord cu un coleg de al meu care spunea că de fapt epoca vitezei se transformă în epoca informaţiei – cine deţine informaţia, deţine puterea. Ce poziţie mai deţine tânărul în ziua de astăzi şi cum credeţi că se vede el în societatea aceasta unde totul se întâmplă pe repede înainte?

Teatrul 3G în parteneriat cu Teatrul Naţional Tg. Mureş vă prezintă un spectacol relevant, care explorează problemele tinerilor în societatea de astăzi și felul în care se raportează aceştia la realitatea din jurul lor.

Premiera spectacolului va avea loc luni 13 noiembrie 2017, ora 19.00, la SALA PARKING. Biletele costă 30 ron şi se pot achiziţiona online aici. De asemenea puteţi cumpăra bilete de luni până vineri între orele 09.00-15.00 de la casa de bilete a teatrului sau de la Agenţia de Bilete a Palatului Culturii de luni până vineri între 12.00-17.30.

Regia spectacolului GEN.EU este semnată de Olga Macrinici și Andi Gherghe, iar din echipă artistică fac parte și Kovács Károly (sound design) și Annamária Szabó.
Actorii:
Anca Loghin
Loredana Dascălu
Laura Mihalache
Carmen Ghiurco
Luchian Pantea
Radu Anastas
Vizionare plăcută!
P.S.: Următoarele reprezentații ale spectacolului GEN.EU sunt programate marți 14 și duminică 26 noiembrie 2017, ora 19.00, la Sala Parking. 

Post a Comment