Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
37° C
TOP
Glovo Targu Mures OutInMures

Glovo, de astăzi și în Târgu Mureș

Târgu Mureș este cel mai nou oraș în care Glovo, aplicația de servicii de livrare rapidă, va fi prezentă începând de astăzi!

Glovo este un marketplace care permite utilizatorilor să comande, să trimită și să primească orice. Orice! Ai băgat la cap, da! 😀

Pfiuuu… un mega ajutor mai ales în această perioadă de maxim asediu COVID-19 și asupra orașului nostru!

În primă fază, vei avea acces la produsele restaurantului McDonald’s și te vei putea aproviziona de la hypermarket-ul Kaufland.

În plus, cu ajutorul categoriei “Curier rapid”, poți folosi aplicația pentru a trimite pachete sau plicuri în oraș, nu mai grele de 9 kg, care ajung la destinatar în mai puțin de o oră. Serviciul permite livrarea de documente sau recuperarea obiectelor uitate acasă, la birou sau la prieteni, precum ochelari, chei, genți și alte obiecte.

“În această perioadă, tot mai mulți oameni vor avea nevoie de locuri de muncă și de servicii de livrare, motiv pentru care credem că prezența noastră în Târgu Mureș va fi benefică pentru locuitorii acestui oraș. Încă dinainte de această perioadă, în centrul urban se înregistra o rată a șomajului de circa 3% ceea ce ne face să credem că serviciile noastre vor fi necesare și multă vreme după ce se vor diminua efectele economice actuale”,

a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo România.

În ultima lună, Glovo a luat numeroase măsuri de protecție pentru curierii și clienții lor: a echipat toate sediile Glovo din țară cu peste 20.000 de măști, mănuși și dezinfectante, a dezactivat semnatura de livrare astfel încât să nu mai existe contact între curier și client, a exclus zonele cu risc ridicat din ariile de livrare sau preluare, derulează în mediul online training-ul dedicat  curierilor. Glovo continuă să își informeze zilnic curierii și partenerii despre măsurile de igienă și protecție în manipularea, transportul și predarea comenzilor.

Pe parcursul anului, Glovo va încheia parteneriate cu restaurante locale și lanțuri naționale, magazine de cosmetice, florării și supermarketuri din Târgu Mureș.

Glovo impulsionează partenerii din HoReCa să își păstreze business-urile active, implicându-se în susținerea lor.

“Încercăm să fim un real sprijin pentru restaurante, din moment ce nu mai pot primi clienți în locațiile lor. Glovo le oferă suport prin consultanță în adaptarea meniurilor pentru zona de livrări, dar mai ales prin posibilitatea adoptării modelului nostru de business Marketplace, pe care potențialii parteneri îl pot folosi pentru a-și optimiza afacerile și pentru a-și păstra angajații. Acest model le permite restaurantelor șă-și folosească propriii angajați pentru livrare, îi ajută să-și crească vizibilitatea și vânzările (prin discount-uri, taxe de livrare scăzute, campanii 1+1 gratis etc.) și multe altele”,

a adăugat Victor Răcariu.

Cum funcționează aplicația Glovo?

  • Descarcă aplicația gratuit de pe Google Play sau App Store și creează-ți un cont;
  • La deschiderea aplicației va trebui să setezi locația actuală în cazul în care nu este actualizată corect automat, pentru a vedea ce este disponibil în zona în care te afli;
  • Alege o categorie din cele predefinite;
  • Comandă orice dorești și urmărește curierul în timp real până ajunge la tine;
  • Vei primi un email cu informații despre comanda plasată;
  • Poți contacta curierul Glovo în timpul livrării pentru nelămuriri sau informații; 
  • Plătește cu cardul introdus în contul tău direct din aplicație sau cash la livrare
  • La predarea comenzii de către curier verifică dacă totul este în regulă, apoi semnează pentru confirmarea primirii;
  • Oferă un rating restaurantului/magazinului de la care ai comandat, precum și curierului care ți-a livrat comanda;
  • După finalizarea comenzii, găsești pe email confirmarea livrării și suma pe care ai autorizat-o pentru plată, cu toate detaliile despre costurile implicate.

Până în acest moment, în România, au fost comandate peste 10 milioane de produse prin intermediul aplicației Glovo, restaurantele, supermarketul și curierul rapid fiind cele mai solicitate categorii.

Așadar, de astăzi, 8 aprilie 2020, te vei întâlni, pe străzile târgumureșene și cu

the yellow boxes  😀

Tot mai multe servicii de livrare și tot mai mulți bicicliști și în acest oraș (încă așteptăm pistele 🤞🏻)

Bine ai venit, și la noi în oraș, Glovo! 

Post a Comment