Târgu Mureş
02 Jun, Friday
16° C
TOP

Hamburger Clasic – Shusha

În general lumea care ma cunoaşte ştie că mie îmi plac brandurile autentice, locale, business-uri familiale. Iar cei cu care mai povestesc despre afaceri ştiu că aproximativ cu un an în urmă spuneam despre business HoReCa cred că ar merge în oraş la noi:  ar fi un local mic, de tip diner american. No ghiciţi ce?

S-a deschis. Azi aveam treabă pe la Erdeesh, divizia corporate , aia de  pe strada Horea. Şi când  ies vis a vis un fast food, la prima vedere. Dar cum îmi era foame şi cum oricum n-aveam idei mai creţe am băgat nasul să văd despre ce e vorba. E un  fel de fast food dar e oarecum greşit fast food, pentru că nu se folosesc semipreparate.  E mâncare făcută rapid…  de tip diner american. Cassic Hamburger, classic hot dog, teriaky, ranch salad.  Nu lipsesc nici clătitele sau langosii sau tradiţionala shaorma.

IMG00667-20130710-1527

Mare mi-a fost bucuria să mănânc primul hamburger adevărat făcut live din carne de vită tocată şi o porţie de cartofi prăjiţi presăraţi cu ceva mix de verdeţuri. Bunătate la pachet. Vă spun sincer că în viaţa mea , am mâncat de vreo 2 ori în viaţă hamburger făcut din carne de vită tocată proaspătă, doar în străinătate.  La noi hamburgerul înseamnă mizeria aia congelată de la cuptor. Ei cumpără carnea de la Petry , proaspătă. Nu-i ieftin, e 9 lei hamburgerul… dar merită, e delicios. Cu gust uşor dulceag, cu sosuri făcute de ei…

IMG00665-20130710-1525

Evident că mie îmi place să intru în vorbă cu oamenii în orice local dacă mi se oferă ocazia aşa că am aflat nişte lucruri.

Proprietarii sunt născuţi în România dar sunt cetăţeni americani, s-au cunoscut în Los Angeles şi acum au revenit cu mic business la noi în oraş unde vor să aducă din gustul tradiţional american. Ei doi lucrează efectiv în micul local(nici nu pot să-i zic local e o chestie mică mică) ei gătesc, ei vă servesc.  Şi sunt simpatici foc şi amabili. Mie îmi place că te întreabă de sănătate , una alta.

În rest ce pot să vă spun e că deşi e deschis doar de o lună… vorba merge şi clienţi au.  Nu au livrare la domiciliu dar puteti da un telefon inainte sa va astepte cu mancarea gata facuta si ambalata ca sa o luati la pachet. Dureaza cateva minute sa o prepare altfel…  O să revin mâine cu numărul de telefon şi programul că le-am uitat în maşină :D.

Îi găsiţi pe strada Horea chiar lângă gimnaziul Europa. Shusha se numeşte.

UPDATE: programul e Luni-joi 07.30-21.00 , Vineri Sambata 07.30-03.00, Duminica inchis!

Comenzi puteti face la numarul de telefon 0742581307 daca nu va place sa asteptati pana e gata mancarea. Dar trebuie sa mergeti sa o ridicati voi de acolo.

Comments (5)

 • carmen

  Eh…asta inseamna sa iesi din tara si sa gandesti “strain” ! Faptul ca folosesc carne proaspat tocata si pana si ceapa verde, dupa cum am vazut, spune ceva – vor sa faca ceva bun si o fac !

  reply
 • Dani

  foarte tare americanu 😀

  reply
 • Francisc

  Am mancat acolo de 2 ori si de fiecare data am fost multumit. Localul este curat si mancarea buna.

  reply
 • agnes adam

  Shusha it s just ok.Come along and try it!Be the first of your friends!

  reply
 • Bogdan

  Excelent,clar cel mai bun hamburger din oras.Nici shaorma nu-i mai prejos.Si neaparat sa gustati pateurile cu branza dulce sau sarata,minunate.
  Cum hamburgerul este facut pe loc poate sa dureze nitel dar merita asteptarea.

  reply

Post a Comment